El Teatret del Serrallo de Tarragona reviu la 2a Guerra Mundial a través de música i lectura

El barri mariner acull un estiu carregat de propostes culturals, des de concerts i exposicions a correfocs
El Teatret del Serrallo de Tarragona reviu la 2a Guerra Mundial a través de música i lectura | Port de Tarragona

 

Aquest divendres 12 de juliol, a dos quarts de deu de la nit, el Teatret del Serrallo de Tarragona presenta la proposta cultural 'Lectures de mar. Història i música al voltant de la Segona Guerra Mundial a Tarragona'.

Josep Maria Castellví, Encarnació Laínez, Josep Maria Piñol i Antònia Sabater seran els encarregats de les lectures, mentre que David Blay serà el responsable de l'acompanyament musical. Tot plegat una manera diferent de conèixer i posar-se a la pell dels protagonistes del conflicte bèl·lic més sagnant de la història; una proposta de l'Arxiu del Port i la Biblioteca Pública de Tarragona.

Es tracta d'una activitat totalment gratuïta, si bé cal fer una reserva prèvia a la pàgina web participo.cat, o al correu electrònic arxiu@porttarragona.cat

Revetlla i Correfoc Infantil

D'altra banda, el diumenge, 14 de juliol, a partir de les set de la tarda, l'Associació de Veïns del Serrallo juntament amb el Teatret del Serrallo, organitzen 'La revetlla del Teatret'. Una revetlla que es complementarà amb els primers actes de les Festes de la Mare de Déu del Carme; les quals acullen el Correfoc Infantil a partir de dos quarts de nou del vespre.

Per quart any consecutiu, els Diables Voramar, amb el patrocini del Port de Tarragona, celebren el Correfoc Infantil Verge del Carme, enguany amb la participació dels Diables d'Altafulla, el Drac de Terrassa, els Dragolins de Badalona i la Vibrieta de Tarragona.

Diumenge tindrà lloc el correfoc de Bestiari Infantil de la Verge del Carme | cedida

Havaneres i Jazz al Serrallo

El barri mariner acull un estiu carregat de propostes culturals, entre les quals destaquen les 'Nits al Serrallo' i el 'Jazz al Serrallo', un conjunt de concerts d'Havaneres i Jazz, que tindran lloc els dies 13, 20 i 27 de juliol a dos quarts de deu de la nit, pel que fa a les primeres, i els dies 2, 10, 17, 24 i 31 d'agost a les deu pel que fa al jazz.

Aquest dissabte doncs, Neus Mar serà l'encarregada d'oferir el concert d'Havaneres; tindrà lloc a la Pèrgola i serà totalment gratuïta.

D'altra banda, el Museu del Port se suma també a les propostes estiuenques amb tres exposicions: 'Compartint la mar amb... Diari de navegació de Rafael de Moragas i de Tavern' al vestíbul del Museu del Port; 'Ninots' de Víctor Centelles; i la 'XXI Biennal d’Art Contemporani Català 2018'.

"Tarragona acull l'inici de la campanya 'Aquest estiu anima't a donar sang'" "Llorenç Ugas Dubreuil guanya el Premi Julio Antonio d'Escultura de la Biennal d'Art"