Imatge virtual del parc de mitjanes superfícies comercials i de serveis Tarraco Centrum impulsat per Ten Brinke a Tarragona

Ten Brinke engega la comercialització del futur parc comercial de 37.000 metres quadrats a Tarragona

'Tarraco Centrum' se situa al pla parcial 10, vora l'Anella Mediterrània, i substitueix el fallit projecte d'Ikea

La firma holandesa Ten Brinke  ha començat la comercialització del parc de mitjanes superfícies comercials i de serveis 'Tarraco Centrum' vora l'Anella Mediterrània de Tarragona. El nou parc comptarà amb una superfície de 37.000 metres quadrats bruts de lloguer, a més d'unes 1.200 places d'aparcament. La parcel·la fa més de 67.500 metres quadrats i és la que havia d'acollir el fallit projecte d'Ikea.

L'oferta del parc s'orientarà a l'alimentació, la restauració, els esports i els electrodomèstics, i complementarà la que ja existeix a la zona, segons la promotora. El centre serà l'eix de referència  del pla parcial 10, un àmbit de desenvolupament urbanístic de 300.000 metres quadrats on també s'aixecaran uns 1.200 habitatges.

L'oferta de 'Tarraco Centrum' inclourà alimentació, restauració o esports

La consultora immobiliària internacional JLL gestionarà la captació d'operadors per al nou parc comercial impulsat per Ten Brinke al sud de la T-11, un eix on també hi ha l'hipermercat Carrefour i el parc comercial de les Gavarres, entre altres.

El conseller delegat de la firma holandesa a Espanya i Portugal, Jörg Tiggemann, ha afirmat que pretenen «crear sinergies i ajudar el petit comerç  del centre de Tarragona, atraient un major nombre de visitants  a la ciutat». Segons el projecte inicial, l'espai també inclourà oferta hotelera.