Tensió entre Pau Ricomà i Eusebi Campdepadrós per l'homenatge a les víctimes de la Covid-19

El membre de Junts per Catalunya titlla de ser «vetat», mentre l'alcalde ho nega i diu que «no és un acte protocolari sinó un senzill reconeixement»

L'Ajuntament de Tarragona ha organitzat un acte d'homenatge a les vuit del vespre d'aquest diumenge, 5 de juliol, al Parc Francolí de la ciutat. Aquest acte ha estat el motiu d'un encontre entre el Secretari 1r del Parlament i diputat per Tarragona, Eusebi Campdepadrós —Junts per Catalunya— i l'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà —ERC.

Campdepadrós ha atacat directament a través de Twitter dient que ha estat «vetat» de l'acte d'homenatge a les víctimes de la Covid i reconeixement dels professionals sanitaris, després de sol·licitar anar-hi i obtenir una negativa com a resposta.

Tot seguit, a la piulada del diputat ha contestat l'alcalde Pau Ricomà desmentint la informació i dient que «no s'ha vetat a ningú». En l'argument del batlle tarragoní, explica que l'acte era protagonitzat pel voluntariat i els que han treballat a primera línia i «només s'han convidat les autoritats locals».

El debat entre totes dues personalitats del món polític tarragoní no ha quedat aquí i, Campdepadrós, ha expressat que «com a tarragoní, també m'hagués agradat participar en aquest senzill homenatge a les víctimes i reconeixement dels que han treballat durant la pandèmia». Un altre cop, el primer secretari del Parlament ha reiterat el seu homenatge i reconeixement a totes aquestes persones.

Finalment, Ricomà, ha donat les gràcies per les darreres paraules de Campdepadrós i  ha expressat que té «molt presents els milers de tarragonins que es mereixen ser-hi, però que les condicions no ho permeten. D'una manera o altra hi seran», finalitza l'alcalde.

"Gran preocupació a Tarragona pel confinament del Segrià: «És un avís»" "Molt fort: Un càmping de TGN, el primer amb una zona per gent amb PCR negatiu"