GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Rosa, la dona «maltractada» de Bonavista, assegura que «em va tirar per la finestra»

En una entrevista a Telecinco, la dona, hospitalitzada, assegura que tot va començar perquè «el vaig despertar a les tres de la tarda»
Rosa es recupera de les seves lesions des de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona | TarragonaDigital.com

 

Rosa, la dona del barri tarragoní de Bonavista que es recupera d'unes greus lesions a l'Hospital Joan XXIII després que la seva parella la tirés del balcó de casa seva, ha donat una entrevista a Telecinco on ha explicat com es van succeir els fets d'aquest dilluns 21 de gener. Fets que han acabat amb ella hospitalitzada i la seva parella a presó sense fiança acusat d'agredir-la i fer-la caure per la finestra. 

 

 

En un esgarrifós testimoni des del llit de la seva habitació hospitalària, la dona explica que ha denunciat «mil vegades a la seva parella» i que aguantava amb ell «perquè l'estimo, l'estimava però ara l'odio». Així mateix, entrant al detall sobre els tràgics fets que estan sent investigats pels Mossos d'Esquadra, Rosa ha fet públic que «tot va començar perquè el vaig despertar a les tres de la tarda».

 

«La parella va intentar fer veure que s'havia tirat ella»

L'home, argentí de 43 anys, segons Telecinco, la va ferir «al coll i després va agafar un ganivet i deia que em mataria. Ja al balcó em va agafar de les cames i em va tirar». Rosa va caure des d'un tercer pis i la seva parella va baixar al carrer fent creure, segons diferents testimonis, que s'havia tirat ella mateixa des del balcó.

 

 

Rosa relata el momento en el que su pareja la tiró desde un tercer piso

Rosa se recupera en el hospital, su pareja la hirió en el cuello y luego la tiró por el balcón, cayó desde un tercer piso. La pelea comenzó porque ella lo había despertado a las 3 de la tarde. Nada más caer, él bajó e hizo creer que ella se había arrojado.

 

La dona ha abandonat la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Joan XXIII i evoluciona de les seves ferides. Els Mossos d'Esquadra estan reconstruint els fets amb la presència de la seva parella, el detingut. Els fets de Bonavista han suposat un abans i un després dels «7 anys de maltractament» que ha viscut Rosa.