Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

PREVISIÓ MÉTEO

Pluja, fred i vent, ambient de ple hivern aquest dijous

ESPORTS

Oliver parla amb els capitans del CF Reus, sense bones notícies per la plantilla

PORTADES

Les portades d'avui dijous, 13 de desembre

Torna la pista de gel a Les Gavarres de Tarragona

TarracoGel obrirà del 23 de novembre al 6 de gener
Torna la pista de gel a Les Gavarres de Tarragona | TarracoGel

 

 

Aquest divendres 23 de novembre, la pista de gel més gran de les comarques tarragonines torna a la zona d'aparcament del centre d'oci Les Gavarres de Tarragona; ho farà a les set de la tarda, acompanyada d'un espectacle inaugural de la secció de patinatge del Club Gimnàstic.

 

Enguany, les dimensions i estructura de la pista augmenten i es milloren per poder oferir el millor servei als milers de visitants que s'hi esperen, i per primera vegada, s'ofereix la possibilitat de comprar les entrades anticipadament a través d'internet, evitant així les cues a taquilla.

 

D'aquesta manera, fins al 6 de gener, famílies, grups d'amics, escoles o esplais tindran la possibilitat de gaudir d'aquesta instal·lació, que a càrrec de Tarraco Gel, torna per quart any consecutiu, el segon a Les Gavarres; amb una pista de patinatge de gel natural de qualitat de 500 m2, en un espai cobert d'un total de 1.000 m2.

 

Oberta cada dia, del 23 de novembre al 6 de gener

Pel que fa als horaris d'enguany, de dilluns a divendres estarà obert de cinc de la tarda a nou del vespre, amb els matins oberts per a grups, escoles i reserves; durant les vacances escolars, així com tots els dissabtes, diumenges i festius, la pista obrirà de dotze del migdia a deu de la nit. D'altra banda, els dies 24 i 31 de desembre, la pista obrirà a les dotze del migdia però tancarà a les vuit del vespre; mentre que els dies 25, 26 de desembre i 1 i 6 de gener, obrirà de sis de la tarda a deu de la nit.

 

Pel que fa al preu de les entrades, que ja es poden adquirir a través d'internet, tindran un cost de 8 euros per persona, si bé, les 100 primeres tenen un preu promocional de 6 euros i s'ofereixen descomptes per a grups de fins al 50%, juntament amb la possibilitat de llogar guants, cascos i grampons.

 

Comentaris