GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Torna la pista de gel a Les Gavarres de Tarragona

TarracoGel obrirà del 23 de novembre al 6 de gener
Torna la pista de gel a Les Gavarres de Tarragona | TarracoGel

 

 

Aquest divendres 23 de novembre, la pista de gel més gran de les comarques tarragonines torna a la zona d'aparcament del centre d'oci Les Gavarres de Tarragona; ho farà a les set de la tarda, acompanyada d'un espectacle inaugural de la secció de patinatge del Club Gimnàstic.

 

Enguany, les dimensions i estructura de la pista augmenten i es milloren per poder oferir el millor servei als milers de visitants que s'hi esperen, i per primera vegada, s'ofereix la possibilitat de comprar les entrades anticipadament a través d'internet, evitant així les cues a taquilla.

 

D'aquesta manera, fins al 6 de gener, famílies, grups d'amics, escoles o esplais tindran la possibilitat de gaudir d'aquesta instal·lació, que a càrrec de Tarraco Gel, torna per quart any consecutiu, el segon a Les Gavarres; amb una pista de patinatge de gel natural de qualitat de 500 m2, en un espai cobert d'un total de 1.000 m2.

 

Oberta cada dia, del 23 de novembre al 6 de gener

Pel que fa als horaris d'enguany, de dilluns a divendres estarà obert de cinc de la tarda a nou del vespre, amb els matins oberts per a grups, escoles i reserves; durant les vacances escolars, així com tots els dissabtes, diumenges i festius, la pista obrirà de dotze del migdia a deu de la nit. D'altra banda, els dies 24 i 31 de desembre, la pista obrirà a les dotze del migdia però tancarà a les vuit del vespre; mentre que els dies 25, 26 de desembre i 1 i 6 de gener, obrirà de sis de la tarda a deu de la nit.

 

Pel que fa al preu de les entrades, que ja es poden adquirir a través d'internet, tindran un cost de 8 euros per persona, si bé, les 100 primeres tenen un preu promocional de 6 euros i s'ofereixen descomptes per a grups de fins al 50%, juntament amb la possibilitat de llogar guants, cascos i grampons.