Es trenca una de les rodes del trenet turístic de Tarragona al mig de la Rambla Vella

Els turistes que es trobaven fent la ruta han patit un ensurt i han acabat de fer el recorregut a peu
Imatge del trenet turístic de Tarragona amb la roda partida. | Jordi Sanvisens

 

Ensurt a Tarragona aquest 1 de maig a primera hora de la tarda. En uns dies en què el turisme comença a envair la ciutat, és habitual veure el 'trenet turístic' que mostra els racons més emblemàtics i històrics del municipi ple de turistes. L'estampa aquest 1 de maig, a més festiu a l'Estat, s'ha repetit però hi ha hagut un petit contratemps que ha acabat truncant l'amè viatge dels turistes que estaven gaudint del passeig per la història romana de la ciutat.

 

 

A primera hora de la tarda, una de les rodes de l'últim vagó del trenet turístic de Tarragona s'ha trencat i ha quedat totalment plana a terra, desnivellant el vagó i arrossegant-lo durant uns metres, segons han explicat testimonis a TarragonaDigital. El trenet turístic es trobava en aquell moment circulant per la Rambla Vella, pocs metres abans de la seva parada final a la plaça de la UNESCO.

 

Sobre el trenet hi viatjaven uns quants turistes, els quals s'han endut un bon ensurt quan la roda s'ha trencat com es pot veure a les imatges, però per sort no s'ha hagut de lamentar ferits. El trenet turístic s'ha quedat aturat a la Rambla Vella on ha patit l'incident, tot just davant l'accés del carrer Sant Francesc, però no l'ha bloquejat totalment pel que la circulació no s'ha vist afectada. Els turistes que viatjaven als vagons del trenet en aquell moment han hagut d'acabar de forma sobtada el seu viatge pel patrimoni tarragoní i han hagut de baixar a peu i finalitzar el recorregut per si mateixos.

 

Tarragona es prepara per a l'arribada del turisme

Aquest anecdòtic incident ha passat tot just quan la ciutat es prepara per rebre una onada de turisme fruit de la temporada de creuers que enguany serà de rècord, ja que es preveu que fins a un total de 65 creuers s'aturin a la capital del Camp de Tarragona aquest 2019. Des del passat 19 d'abril ja han arribat els primers turistes en aquest transport però el gran gruix encara està per arribar.