Final feliç a la cerca de la noia que va salvar de morir ofegat un home a Tarragona

Al final, van ser un noi i una noia qui van rescatar a Marcel Bargalló a les aigües de la Savinosa

Segon capítol del mal tràngol que va viure la família Bargalló el dia 2 de juliol, a la platja de la Savinosa, a Tarragona. Recordem els fets: Marcel Bargalló, de 83 anys, havia anat a nedar a la platja tarragonina. En un moment, una onada li va omplir els pulmons d'aigua i Bargalló s'ofegava. Amb les poques forces que li quedaven, va arribar a demanar socors

Una noia va poder rescatar a Bargalló i portar-lo fins a l'arena, on el van atendre els socorristes i un familiar, el seu fill Anton, el va traslladar a l'hospital.. Finalment, aquest veí de Reus, de 83 anys, va passar 8 dies a l'hospital de Santa Tecla, sis d'ells a l'UCI, recuperant-se d'un ensurt que, en un primer moment, segons van informar els metges al fill de Marcel Bargalló, Anton, li podria haver costat la vida. La família, molt agraïda pel gest de la noia, van intentar localitzar-la per donar-li les gràcies personalment.

Un noi i una noia

Finalment, els herois d'aquella convulsa tarda d'estiu tarragoní eren un noi i una noia. Així ho ha explicat Anton Bargalló: «Van ser un noi i una noia qui van salvar al pare. Ell hi ha pogut parlar, personalment, per agrair-los el que van fer i, ben aviat, es podran tornar a veure, cara a cara. El pare també ha pogut parlar amb el matrimoni de Burgos que el va atendre a la sorra». 

D'aquesta manera, el segon capítol d'aquesta història ha tingut un doble final feliç, en Marcel Bargalló està amb la seva família i tots plegats podran agrair als herois anònims el gest que van fer. 

"Obres a bon ritme: Les novetats del Port de Tarragona per atreure més visitants" "Agenda: Tot el que podeu fer aquest cap de setmana al Moll de Costa de TGN"