El moviment Tsunami Democràtic penja una pancarta a Tarragona per la Diada de Santa Tecla

La pancarta ha aparegut en un immoble a tocar de l'Ajuntament de Tarragona | L'advocat tarragoní Pere Grau, pròxim a les posicions de Carles Puigdemont, se n'ha fet ressò
La pancarta ha aparegut en un immoble a tocar de l'Ajuntament de Tarragona. | Twitter/@peregrauv

 

El moviment Tsunami Democràtic ha fet la seva primera aparició a la ciutat de Tarragona, aprofitant la Diada de Santa Tecla, patrona de Tarragona. Els membres de Tsunami Democràtic han penjat, del terrat d'un edifici pròxim a l'Ajuntament de Tarragona, una pancarta amb el lema «canviem l'estat de les coses».

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

L'advocat tarragoní Pere Grau, membre de les llistes electorals presentades en diferents eleccions per Carles Puigdemont, s'ha fet ressò d'aquesta acció reivindicativa en una piulada al seu compte personal de Twitter. Grau ha adjuntat dues fotografies de la pancarta i, aprofitant que aquest dilluns, 23 de setembre, és Santa Tecla, ha piulat el següent: «avui és Santa Tecla Gloriosa, mare dels Tarragonins!!!».

 

 

 

 

 

Acció a Cambrils

La pancarta apareguda a la plaça de la Font és la primera actuació d'aquest moviment aparegut recentment a les xarxes socials i que cerca organitzar «la desobediència civil com a resposta a la sentència del Tribunal Suprem». Ara bé, en els darrers dies també han impulsat una actuació contra la cadena de supermercats d'alimentació, Mercadona. 

 

En un vídeo, on es recullen imatges de diferents centres, com ara el de Cambrils, Tsunami Democràtic carrega contra Mercadona per «pràctiques antidemocràtiques i finançar la FAES».

 

 

"🎨APUNTA'T: Últimes places als cursos de l'Escola d'Art i Disseny de la Diputació a TGN" "🔴 L'humor, la pluja i el record a Xavi Zaragoza, protagonistes de Dames i Vells 2019"