El Jardí de les Papallones s'ubica al bell mig del Campus Sescelades de la URV.

La URV destina 4 milions d'euros a la remodelació de la Facultat de Ciències de l'Educació

La universitat ha realitzat aquest estiu diverses «actuacions d'urgència davant la impossibilitat d'aixecar un nou edifici al Campus Catalunya per manca de finançament»

La Universitat Rovira i Virgili ha portat a terme aquest estiu diverses intervencions d'urgència a la Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia, al Campus Sescelades de Tarragona, per millorar les instal·lacions i el confort dels 1.500 alumnes.

La URV preveu abordar en els pròxims mesos la remodelació integral de la facultat davant la impossibilitat d'aixecar un nou edifici al Campus Catalunya per manca de finançament. Es preveuen destinar uns quatre milions d'euros en la reforma de les instal·lacions, que havien quedat antiquades i deteriorades. 

Universitaris i operaris

Aquest divendres, 13 de setembre, coincidint  amb la jornada d'acollida dels nous universitaris, els operaris encara feien els darrers treballs perquè tot estigui a punt de cara a l'inici del curs universitari, el pròxim dilluns, dia 16 de setembre. 

La primera fase de les obres realitzades aquest estiu ha inclòs diverses actuacions urgents de millora de la façana, del sostre, de renovació de lavabos i d'escales. També s'ha instal·lat climatització en algunes aules i s'han habilitat noves sortides d'emergència a l'Aula Magna per tal de complir amb els requisits de seguretat. 

D'ençà de l'inici del seu mandat, la rectora de la Universitat Rovira i Virgili, María José Figueras, ha tingut dubtes sobre la construcció de la nova Facultat de Ciències de l'Educació i Psicologia. Per Figueras, «la comunitat universitària ha de valorar si respon o no a les seves necessitats» l'obra plantejada pel seu antecessor en el càrrec, Francesc Xavier Grau.  


Comentaris