ATENCIÓ

2 ferits greus en bolcar un camió a l'AP-7 tarragonina

Un vehicle de repartiment trenca per la meitat un fanal a Tarragona

L'empresa mantenidora de l'enllumenat ja ha retirat els elements caiguts i ha protegit la base del fanal
Un vehicle de repartiment ha trencat un fanal aquest dilluns al matí a Tarragona. | Ajuntament de Tarragona

 

Un vehicle de repartiment ha trencat per la meitat un fanal del carrer Comte de Rius de Tarragona. Els fets han tingut lloc aquest matí i l'empresa mantenidora de l'enllumenat públic ja ha retirat els elements caiguts. També ha protegit la base per evitar possibles danys a tercers. L'accident s'hauria produït a primera hora del matí, quan els vehicles accedeixen a aquesta zona per abastir els comerços i restaurants de l'entorn. 

 

 

Un fanal, partit per la meitat al carrer Comte de Rius de Tarragona

Estrany accident el que s'ha produït aquest matí a la cantonada entre els carrers Comte de Rius i August de Tarragona. Un dels vehicles de repartiment que accedeixen a aquest punt per descarregar productes hauria impactat contra un fanal, que ha acabat a terra partit per la meitat. Així ho corroboren els enginyers municipals encarregats de l'enllumenat públic, que s'han acostat fins al lloc per investigar el cas.

 

El fanal, després de patir el cop, s'ha trencat i ha acabat caient. De fet, fins i tot un fragment de la part inferior de l'element d'enllumenat s'ha fragmentat. L'escena ha aixecat expectació entre els vianants que a aquella hora del matí passejaven pel carrer. 

 

El fanal s'ha trencat per la meitat després de rebre l'impacte del vehicle. | Ajuntament de Tarragona

 

Els tècnics protegeixen el fanal per evitar danys majors

Tan bon punt l'Ajuntament de Tarragona ha conegut els fets, enginyers municipals i tècnics de l'empresa mantenidora de l'enllumenat públic s'han desplaçat fins al carrer Comte de Rius per avaluar els danys. Després d'intuir el que havia passat, han retirat els elements caiguts. Tot seguit, han protegit la base del fanal per evitar possibles danys a tercers. S'espera que el fanal sigui reposat en els pròxims dies. 

 

També et pot interessar