Una veïna de Tarragona acaba intervinguda quirúrgicament després d'una discussió amb la seva parella

Els fets han succeït al barri tarragoní de Sant Salvador | Segons la policia catalana, no és violència de gènere perquè «els implicats neguen els fets i no hi ha denúncia»
El Servei d'Emergències Mèdiques ha enviat dues unitats a atendre a la noia al barri de Sant Salvador de Tarragona. | Cedida

 

Matí de nervis al barri tarragoní de Sant Salvador. Pels volts de dos quarts de nou del matí, Mossos d'Esquadra ha rebut un avís per una dona que s'havia presentat al CAP del barri després de discutir amb la seva parella. La dona perdia molta sang i s'ha desplaçat fins al CAP de Sant Salvador deixant un reguer de sang pel carrer.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

A 20 metres del centre d'atenció sanitària ha caigut a terra, marejada per la lesió que presentava. Metges del CAP Sant Salvador han sortit per atendre-la, atès que no hi havia ambulàncies disponibles. Finalment, el SEM s'ha desplaçat fins al lloc amb dues dotacions. La dona ha estat traslladada, en estat menys greu, a l'hospital Joan XXIII, on ha sigut intervinguda quirúrgicament.

Segons els Mossos, la discussió ha tingut lloc al domicili compartit per la parella. A l'immoble s'han trobat vidres trencats i tant ell, com ella, tenien talls. Ell, però, es trobava en estat d'embriaguesa. La policia catalana no considera els fets com un cas de violència de gènere perquè, segons han apuntat «tots dos neguen la discussió i no volen denunciar». 

Queixes dels veïns per la manca d'ambulàncies

L'associació de veïns de Sant Ramon ha fet públic l'incident mostrant, el seu «agraïment a la tasca dels metges del CAP». Tanmateix, com a veïns de la zona, han anunciat que presentaran «una queixa formal a Sanitat i al 112, perquè patim una manca de recursos important. Els professionals del CAP i l'UCI mòbil que s'han desplaçat han evitat avui mals majors».

"La Cucafera de TGN obre el càsting per trobar els nous princesa i cavaller" "Tarragona obrirà totes les nits d'agost l'Amfiteatre romà"