Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

NOVETAT GRATIS:

T'enviem gratis al mòbil les últimes notícies de Tarragona. Fes clic aquí et sorprendrà!

ÚLTIMA HORA

La pluja provoca canvis en actes de la festa major de Santa Tecla 2019

Els veïns, indignats amb el dèficit d'il·luminació del Parc Francolí de Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona assegura que «excepte tres punts de llum, que s'arreglaran, tot funciona correctament»
Un fanal trencat al Parc Francolí de Tarragona aquest dimarts, 5 de febrer, a la tarda. | @cabre_vidal

 

Els veïns del Parc Francolí de Tarragona denuncien que l'espai té un «dèficit d'il·luminació molt gran». No és la primera vegada que ho reivindiquen, però aquest cop, l'Ajuntament ha reconegut que «hi ha tres fanals que no funcionen correctament». Això sí, asseguren que «la resta funcionen bé». Es tracta d'un espai molt concorregut per la pràctica esportiva. Que hi hagi poca llum provoca «inseguretat» entre els usuaris que arriben al parc per córrer, patinar o jugar a futbol. 

 

 

El Parc del Francolí de Tarragona, un espai «sense llum»

«No és un problema d'ara, ve de fa temps. Arreglen una coseta i es torna a espatllar, i així anem». Eren les paraules de Roser Barrio, portaveu de l'Associació de Veïns del Parc Francolí. Els episodis de deficiència en la il·luminació del parc es produeixen des de fa temps i, si bé el consistori assegura complir amb les inspeccions reglamentàries, la situació s'ha tornat a repetir. 

 

Fa un any, el consistori va podar estratègicament els arbres d'una zona de l'equipament perquè no tapessin els fanals. Aquest dimarts, 5 de febrer, el parc tornava a estar a les fosques. Concretament, en la zona més propera a l'A-7, que compta amb una pista de futbol, una de bàsquet i un 'skatepark'. Les torres de llum que il·luminen l'espai funcionen amb un polsador per estalviar energia, però segons l'entitat veïnal, són «insuficients».

 

El tarragoní Josep Vidal va ser testimoni que la llum del parc no està en bones condicions. «Venim a entrenar i ens ho trobem sempre a les fosques», denunciava via Twitter. A més, adjuntava una fotografia amb un dels fanals apagats i tot l'entorn sense cap llum. 

 

La part final del Parc Francolí de Tarragona, a tocar de l'A-7, gairebé a les fosques. | @cabre_vidal

L'Ajuntament assegura que «només hi ha tres fanals trencats»

L'Ajuntament de Tarragona assegura que «només hi ha tres fanals trencats» i que «tota la resta funcionen correctament». El regidor d'Espais Públics, José Luis Martín, subratlla que el cas s'estudiarà perquè no es torni a produir. A més, els fanals seran reparats en les pròximes hores. «Només ho arreglen quan et queixes», protesta la dirigent veïnal, Roser Barrio. 

 

A més, des de l'associació de veïns denuncien que la poda dels arbres no s'ha fet correctament i que «la setmana passada en van caure de grans dimensions a sobre de les taules de tenis taula». D'altra banda, també hi ha molèstia al barri per la situació del pontet de fusta que creua el riu i que està a punt de caure. 

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris