Ja a la venda les entrades del cicle d'estiu 'Tarragona reactiva la cultura'

Suu, Carlos Sadness, Lildami o Blaumut, plats forts d'una agenda eclèctica, variada i apta per a tots els públics
Carlos Sadness repeteix un any més al Minipop | Carlos Sadness

Ja estan a la venda les entrades per al cicle ‘Tarragona reactiva la cultura’, una iniciativa que vol reimpulsar la vida musical i artística a la ciutat través de diversos concerts i projeccions cinematogràfiques. La proposta estival, precisament, començarà dissabte 18 de juliol amb el visionament de diversos films en versió original, tot acompanyat de diferents propostes de música al carrer.

A més, la música sonarà ben aviat al teatre auditori del Camp de Mart i es posaran en marxa els concerts de la programació del Jazz Estiu, a diferents recintes patrimonials del municipi. Les entrades, apunten des de l’Ajuntament, ja es poden adquirir a través del portal TarracoTicket.

Un agost a tota música

A finals del mes vinent, la ciutat acollirà alguns dels espectacles més destacats de la temporada, amb la nit del Minipop, que enguany fa deu anys —el 20 d’agost, amb venda d’entrades a través d’Entradium—; els concerts de Lildami i 31 FAM, el 27 d’agost; i els concerts de Blaumut i Joina, que seran a Tarragona el divendres 28 d’agost. L’agenda completa, amb propostes per a tots els gustos i edats, es pot consultar al web tarragona.cat.

"L'Ajuntament de TGN i Ten Brinke signen l'escriptura pública de compravenda del PP10" "El crit d'alerta dels socialistes sobre l'estat d'un històric teatre de Tarragona"