Vergüenza Ajena s'acomiada dels escenaris amb el seu últim concert a Tarragona

El grup de rumba celebrarà aquest divendres al Palau de Congressos la seva darrera actuació a la ciutat després de 10 anys de trajectòria
Els tarragonins Vergüenza Ajena celebraran aquest divendres el seu últim concert a Tarragona. | Cedida.

 

La banda de rumba Vergüenza Ajena s'acomiadarà de Tarragona aquesta nit. Serà el seu últim concert després de 10 anys de trajectòria i els tres membres del grup, nascuts a la ciutat, tindran l'oportunitat de dir adéu a casa seva. L'actuació tindrà lloc a partir de les 22.00 hores al Palau de Congressos i les entrades encara es poden adquirir al portal de TarracoTicket. Els integrants han promès moltes sorpreses i un concert molt especial. 

 

 

L'adéu de Vergüenza Ajena, aquesta nit a Tarragona

L'emblemàtic grup de rumba nascut a Tarragona, Vergüenza Ajena, s'acomiadarà aquesta nit dels escenaris. Ho farà amb una actuació emmarcada en la seva gira «10 x 10» que se celebrarà al Palau de Congressos de la ciutat. El concert estava programat pel passat mes de març i al Teatre Tarragona, però el tancament d'aquest equipament va provocar el trasllat i el canvi de data. 

 

Vergüenza Ajena està format per Tito Fèlix, Sergi Fèlix i José Montañés, tots tres nascuts a Tarragona. La seva aventura va començar fa una dècada i els ha dut a realitzar més de 350 concerts arreu de l'estat. A més, algunes de les seves cançons s'han convertit en una icona tarragonina, com és el cas de «Vengo con sueño». 

 

 

Entrades encara disponibles i moltes sorpreses

El concert d'aquesta nit promet ser molt especial. Els tarragonins comptaran amb convidats ben reconeguts i oferiran diverses sorpreses al seu públic. Les entrades encara no s'han exhaurit i es poden adquirir per un preu de 12 euros. El concert començarà a les 22.00 hores.