L'Àliga de Tarragona surt del confinament al ritme de l'Amparito Roca

Han fabricat una àliga de cartó a Sant Pere i Sant Pau i ha sobrevolat el barri

Enguany el Diumenge de Resurrecció de la Setmana Santa 2020 s'ha convertit en un altre diumenge de confinament. Les ganes de festa i sortir al carrer de la gent cada cop va més en augment i, a Tarragona, ja pensen en les festes de Santa Tecla, que són al setembre, i han tret a passejar l'Àliga, un dels elements més emblemàtics del seguici tarragoní. 

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

L'Àliga sobrevola Sant Pere i Sant Pau

Aquest diumenge, a les 12 del migdia la pàgina oficial d'Instagram de l'Àliga de Tarragona va convocar a tothom als balcons per tocar l'Amparito Roca, el pasdoble més famós de la ciutat.

 

En aquests dies de confinament i, en motiu d'aquest moment, una família del barri de Sant Pere i Sant Pau va fabricar una Àliga de cartó, folrada amb paper daurat i amb el mocador de Santa Tecla al coll.

 

 

El moment ha estat d'allò més emotiu. L'escenari, el cel de Sant Pere i Sant Pau. La protagonista, l'Àliga de Tarragona. I l'artista invitat ha estat l'Amparito Roca. Els veïns i veïnes de la zona han vist sobrevolar pel carrer aquest membre del seguici tarragoní i s'han pogut traslladar als moments de records de la festa de Santa Tecla.