Surt a la llum un vídeo del nou Seat Tarraco en un circuit de terra

El nou vehicle de la marca espanyola ha estat testat en un circuit tot terreny

Les primeres imatges en moviment del nou Seat Tarraco, ja estan disponibles. AutobildEs ha provat el nou SUV de la marca espanyola per uns terrenys muntanyosos pels quals el vehicle hi ha passat d'allò més bé. Després d'haver estat vist per l'autopista AP-7 i per un circuit alemany, aquest és el primer vídeo on podem veure el Seat Tarraco en acció.

El Seat Tarraco, catalogat com el «SUV més gran» de la marca

En el vídeo, el Seat Tarraco ha estat etiquetat com el «SUV més gran» de la marca espanyola. A més, també el consideren «el millor cotxe de la història de Seat», a més de ser «el producte que necessitava», ja que hi havia molts clients que volien un cotxe amb molt espai i no volien comprar el model Alhambra de la marca espanyola. 

En aquest cas, el nou Seat Tarraco ha estat testat en un circuit tot terreny amb el mateix camuflatge que va ser vist, ara fa poc més d'un mes, per les carreteres catalanes, concretament per l'autopista AP-7.

La presentació del Seat Tarraco, al setembre

Tot i no sortir a la venda fins a principis de l'any 2019, el nou Seat Tarraco serà presentat el pròxim mes de setembre. El SUV, el qual tindrà una capacitat màxima fins a set places, serà un model similar al Volkswagen Tiguan, ja que l'estructura en la qual estarà muntada és la MQB A2. Les mesures del nou vehicle de Seat tindrà 4,70 metres de llargada i, a més, un maleter de més de 600 litres. 

A més, el nom de Seat Tarraco va sorgir després d'un concurs, en què van participar més de 100.000 persones. Això sí, el nom es va anunciar més tard del que tocava, a causa de la situació política que s'estava vivint a Catalunya. 

"Martín serà el cap de llista del PP a les municipals de l'any vinent" "REPOERTATGE: La pobresa energètica no descansa a l’estiu"