El TradiTrenet porta la música de Santa Tecla als barris de Tarragona

Des d'aquest dijous fins al diumenge passarà pels diferents barris a partir de les 19 hores del vespre
El TradiTrenet circularà per tots els barris de Tarragona | Àngel Ullate

Tarragona està immersa dins d'una Santa Tecla 2020 diferent a causa de la situació provocada pel coronavirus. Per aquest motiu, els diferents actes de la festa major estan adaptats a les mesures recomanades per evitar possibles contagis de la Covid-19.

Per evitar aglomeracions en algunes zones de la ciutat, s'ha decidit portar la música de Santa Tecla 2020 als barris tarragonins amb el TradiTrenet. Aquest és un trenet turístic on a sobre circulen diferents grups de grallers portant música. La primera ruta ha estat aquest dijous, 17 de setembre, a les 19 hores —cada dia serà a aquesta hora— on el TradiTrenet que portaven els Grallers Els Quatre Garrofers i Grallers de l'Alfàbrega han passat pels barris d'Icomar, Parc Riuclar, l'Albada i la Floresta. 

Aquest divendres, el TradiTrenet passarà amb els Grallers Pelacanyes i els So Nat Grallers pels barris de Torreforta, la Granja, el Pilar, Campclar i Bonavista; el dissabte serà el torn de Sant Salvador i Sant Pere i Sant Pau on sonarà la música dels Grallers La Virolla i Sonagralla; i diumenge es passarà per Cala Romana, Boscos, Monnars i la Mória i participaran els Grallers Els Bordons, l'Esperidió i Tocaferro.

"Santa Tecla per a tothom: Els actes arriben a l'Estela, la Muntanyeta i Sant Salvador" "L'acord de patrocini de TGN i BASF per Santa Tecla anirà destinat a una bona causa"