Rubén Viñuales (Cs) diu «no als indults» i «stop Sánchez» des de Tarragona

Davant d'un autobús de campanya, el polític tarragoní ha instat el president espanyol a «posar les urnes»

L’ambient de campanya de cara a les eleccions municipals del mes de maig s’ha començat a palpar avui diumenge, 13 de gener, a la ciutat de Tarragona. Rubén Viñuales, portaveu municipal de Ciutadans (Cs) a Tarragona, ha aparcat el seu autobús «Stop Sánchez, indultos no, elecciones ya» a la la Via Augusta, a tocar de la Part Alta tarragonina, des d’on ha atès els mitjans de comunicació assistents per comentar l'actualitat política.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Viñuales no ha dubtat en atacar el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, de qui ha afirmat que «només pensa en romandre a la Moncloa fins al 2020 i oblida els interessos de Tarragona, de Catalunya i de la Resta d’Espanya». El polític taronja ha demanat no indultar els polítics independentistes imputats pel procés davant d’una visita del màxim dirigent espanyol «per negociar els pressupostos amb el separatisme».

Viñuales parla de «privilegis» i «cop a la democràcia»

Rubén Viñuales, flanquejat per diputats de Cs al Parlament de Catalunya i regidors de Ciutadans a la regió, ha expressat que és «vergonyós que els constitucionalistes hàgim de veure com es negocien els privilegis d’aquells que van donar un cop a la democràcia sense pensar en el bé comú i deixant de banda la resta dels ciutadans».

El polític tarragoní, bàsicament, ha atès els mitjans per dir «no als indults» i «stop Sánchez d’una vegada per totes», perquè «a més d’incomplir la promesa de convocar eleccions un cop fos president, ara presenta uns pressupostos que parlen d’una pujada massiva d’impostos que afectarà les famílies i els autònoms», tot posant com a exemple «el cas del dièsel».

El futur d'Espanya, «en mans de Torra i Junqueras»

Per tot plegat, el portaveu municipal dels taronges ha qualificat d’humiliació que «el futur d’Espanya estigui en mans de Torra i Junqueras», i ha emplaçat a Pedro Sánchez a seguir «l’única sortida digna», que és «posar les urnes».