Els Reis d'Orient visiten La Muntanyeta per quinzè any consecutiu

Ses Majestats i els seus patges van dur regals per a tothom, en una jornada plena d'il·lusió i sorpreses

Ahir diumenge, 6 de gener, els usuaris de l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona (APPC), van rebre la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient, acompanyats pels seus patges i emissaris, que van portar regals per a tothom. L’associació, amb seu a La Muntanyeta, al barri tarragoní de Sant Pere i Sant Pau, va viure una jornada plena d’il·lusió, sorpreses i emocions a flor de pell, en una iniciativa que ja és tradició i que està impulsada pel Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona (COAATT) i de la Fundació Tarragona Unida, que també depèn de l'entitat col·legial.

Els Reis d'Orient van brindar a La Muntanyeta per quinzè any consecutiu
Els Reis d'Orient van brindar a La Muntanyeta per quinzè any consecutiu | Cedida

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

 

Un gran regal per a La Muntanyeta

Abans que res, els Reis van lliurar els regals als usuaris i usuàries de La Muntanyeta i, posteriorment, Ses Majestats van brindar un regal especial a l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral. Concretament, els Reis d’Orient van regalar un forn i una cuina vitroceràmica que, d'ara endavant, permetrà dur a terme els tallers de cuina que s’han preparat des de l'entitat.

Els Reis d'Orient van dur il·lusió i regals als usuaris de l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona
Els Reis d'Orient van dur il·lusió i regals als usuaris de l'Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona | Cedida

 

Els Reis duen regals a 118 nens i nenes a la seu del COAATT

Després d’aquest acte, els Reis d’Orient van traslladar-se fins a la seu del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Tarragona, on van entregar els seus regals a un total de cent divuit nens i nenes, fills i filles de col·legiats i col·legiades. A través de la campanya «1 regal x 1 dibuix», els més petits de casa han donat un dibuix a Ses Majestats els Reis d’Orient a canvi d’un regal.