Imatge del PortAutors 2020

S'acosta el desenllaç: Últims dies de votació popular al concurs musical PortAutors

Sis artistes opten als tres premis del certamen tarragoní, organitzat pel Teatret del Serrallo | El termini, diumenge a les 20.00 hores

El concurs musical PortAutors s’acosta al seu desenllaç. Diumenge, 10 de gener, es tancarà el període de votació del públic en una tercera edició de la mostra marcada, indefectiblement, per la pandèmia de la Covid-19. I és que, enguany, el certamen organitzat pel Teatret del Serrallo s’ha desenvolupat íntegrament de manera online, això sí, amb grans cançons i molt bon nivell artístic.

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

La final del PortAutors es va celebrar el passat 3 de desembre i va ser retransmesa a través del canal de YouTube i la pàgina de Facebook del Teatret, amb l’actuació dels sis artistes finalistes —d’un total de 50 participants inscrits inicialment— que aspiren a guanyar algun dels tres premis contemplats a les bases del certamen.

Els guardons, precisament, són Premi del Públic, el Premi del Jurat i el Premi a l’Artista Local,  conformats per l’enregistrament d’una maqueta amb la col·laboració de Central Media; la participació en cinc escenaris del territori —Festival JaVeus, Altacústic, Santa Tecla 2021, Accents Festival i PortAutors 2021— i una formació patrocinada per Yamaha Music School Tarragona, respectivament.

De moment, la final ja ha obtingut més de 700 visualitzacions a través de les xarxes socials, i s’han registrat un total de 850 vots del públicmitjançant aquest enllaç—, superant amb escreix les previsions de l’organització.

Els artistes finalistes del PortAutors 2020 són Lia Sampai, Brott, Patricia Atzur, Mia Fuentes, Ivory Tusk i La Chica del Mono (Monkey Jane). Les seves actuacions, evidentment, encara es poden veure a través del canal de YouTube i la ‘fanpage’ de Facebook del Teatret del Serrallo. Les votacions del públic estaran obertes fins a les 20.00 hores de diumenge, 10 de gener.