GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L'acte de Vox que van rebutjar Cunit i la Selva del Camp es farà a Bonavista

La formació ultradretana durà a terme una 'jornada de formació' al bar 'Braseria Cabrera' del barri de Bonavista de Tarragona
Luis Cabrera, propietari de Braseria Cabrera, on Vox farà el seu acte aquest dissabte 17 de novembre | Facebook/ Bar Restaurante Brasería Cabrera

 

 

El barri tarragoní de Bonavista acollirà aquest dissabte, 17 de novembre, les jornades de «formació» del partit polític d'ultradreta Vox. La diada s'iniciarà a les 10 del matí, al local braseria Cabrera, i té previst durar fins a les 19 hores, centrant-se, entre altres matèries, en «l'ús de xarxes socials» i «tècniques de debat». Els ponents seran un membre de la vicesecretaria de formació de Vox, Nacho Mínguez i un articulista de 'La Gaceta', Fernando Paz.

 

Amb aquest anunci, confirmat per fonts del partit a TarragonaDigital, els ultranacionalistes espanyols posen punt final a la polèmica sorgida arran de la seva intenció de dur a terme aquesta trobada a la província de Tarragona, El primer emplaçament anunciat, la Selva del Camp, es va haver d'anul·lar perquè, segons va explicar Vox, l'establiment hoteler on s'anaven a reunir «va rebre pressions i es va fer enrere».

 

Després van anunciar que  la jornada es duria a terme a Cunit, al Baix Penedès, però tampoc va reeixir, ja que la gerència de l'hotel Adia de Cunit va rebutjar la proposta de Vox un cop es van reunir amb el regidor d'Activitat Econòmica, Xavier Salvadó, i el de Seguretat Ciutadana, Ivan Faccia d'aquest municipi baix penedesenc. Finalment serà Bonavista qui acollirà als simpatitzants de Santiago Abascal a Tarragona. 

 

«Il·legalitzar als partits independentistes, suspendre l'autonomia de Catalunya i expulsar immigrants»

El president de Vox, Santiago Abascal, ha manifestat, en reiterades ocasions, que el seu partit no és d'extrema dreta sinó «d'extrema necessitat». Tanmateix Vox presenta un seguit de propostes que el vinculen, directament, amb el populisme d'ultradreta present en països com Polònia o Hongria. Vox demana deportar els immigrants «il·legals i legals. Els legals si reincideixen en la comissió de delictes lleus i als il·legals prohibir-lis permanentment l'entrada en territori espanyol».

 

Pel que fa a Catalunya, Vox proposa «suspendre l'autonomia catalana fins a la derrota dels colpistes i il·legalitzar els partits independentistes»