Imatge de la pancarta a la façana de l'Ajuntament de Tarragona

VOX Tarragona denuncia Pau Ricomà davant la Junta Electoral per la pancarta dels presos

La formació d'ultradreta reclama «bon clima i respecte» per garantir unes eleccions lliures

Mentre s'espera la decisió sobre si s'ajornen, o no, les eleccions al Parlament del 14 de febrer, els partits polítics escalfen motors i cadascun d'ells fan allò que millor saben fer. En el cas de la formació d'ultradreta VOX, denunciar  a polítics catalans. Aquesta vegada li ha tocat rebre al batlle  de Tarragona, el republicà Pau Ricomà. 

📲TENS TELEGRAM? Afegeix-te gratis al nou canal de Tarragona Digital: les millors fotos i vídeos, últimes hores i ara també pots comentar. CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

En un comunicat enviat als mitjans, la formació liderada per Isabel Lázaro a les comarques de Tarragona ha fet públic que han presentat una denúncia  a la Junta Electoral  contra l'alcalde tarragoní, així com contra tota aquella persona que «resulti responsable de l'exhibició de propaganda ideològica a la façana de l'Ajuntament». 

«No ens representa a tots els tarragonins»

VOX fa referència a la pancarta  que llueix a la façana amb el lema «Llibertat presos polítics». Per la presidenta provincial del partit populista de dretes, la pancarta «vulnera la neutralitat del consistori, que ens ha de representar a tots els tarragonins, i no només a una part». 

«Es tracta», ha afegit Lázaro, «de símbols o lemes que contenen expressions ideològiques de determinats partits polítics, i no de tota la ciutadania. Isabel Lázaro ha advertit que «des de VOX denunciarem  qualsevol acte que vulneri la neutralitat política. Serem un dic de contenció contra la limitació de drets i llibertats de tots els espanyols».

Així mateix, Lázaro ha reclamat als altres partits polítics que s'afegeixin al manifest del cap de llista de VOX per Barcelona, Ignacio Garriga, on exigeix que «es garanteixin unes eleccions democràtiques, lliures i pacífiques. No podem continuar dividint la societat entre bons i mal catalans i, d'aquesta manera, justificar la violència. S'ha de garantir el bon clima i el respecte».