GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Vox obrirà seu al centre de Tarragona

La formació d'ultradreta està en converses per ocupar un dels locals buits del Bulevard bus, al carrer Higini Anglès
Segons diferents informacions, aquest seria el local on s'instal·larà Vox al centre de Tarragona | TarragonaDigital.com

 

La formació d'ultradreta Vox té previst obrir seu al centre de la ciutat de Tarragona, concretament a les galeries Bulevard bus, en un dels locals buits que hi ha en aquest indret del carrer Higini Anglès. Tot sembla indicar que la formació liderada per Isabel Lázaro ocuparà un dels locals de la planta baixa. Algunes informacions apunten que seria un dels espais buits que en l'actualitat estan en reforma.

 

«No ens fa gràcia perquè aquesta zona està tocada i enfonsada i només ens falta tenir pintades i manifestacions al voltant» expliquen a TarragonaDigital des d'una de les oficines obertes a primera hora del matí d'aquest dijous 22 de novembre.

 

Vagin on vagin, el cert és que Vox, si s'acaba instal·lant a Higini Anglès, tindrà com a veïns una botiga de roba àrab i una gestoria especialitzada en estrangeria. Des d'aquesta gestoria han preferit no posicionar-se sobre l'arribada d'aquest partit polític. 

 

El creixement de Vox a Tarragona

Cartell de Vox a Tarragona cercant afiliats | Facebook/ Vox Tarragona

 

Al crit de «Español, necesitamos valientes en tu zona-Únete a Vox», la formació liderada en l'ambit estatal per l'ex polític del PP, Santiago Abascal, ha iniciat un pla d'expansió per Tarragona de cara a les pròximes eleccions municipals del mes de maig de l'any vinent. 

 

Vox assegura tenir simpatitzants a Tarragona, Reus, Salou, Torredembarra, El Vendrell, Valls i Montblanc. A la província, s'han significat per les denúncies constants davant la subdelegació del Govern espanyol per «l'incompliment de la llei de banderes per part d'alguns ajuntaments» i el dissabte 17 de novembre van dur a terme una «jornada de formació» al barri de Bonavista de Tarragona on es van produir moments de tensió, arran de la concentració «d'antifeixistes» que es va dur a terme per protestar per la presència de Vox en aquest barri tarragoní.