Yuhniversia, guanyadora de la 2a edici贸 dels premis PortAutors

L'entrega de premis es va celebrar al Teatret del Serrallo que es va omplir de gom a gom per l'ocasi贸
La jove cantant, Yuhniversia, va guanyar el premi del jurat de la 2a edici贸 del PortAutors | cedida
 

Yuhniversia, amb la seva veu tan dol莽a, va aconseguir captivar al jurat i els va portar a un viatge c貌smic cap a la seva inf脿ncia. La jove barcelonina, de nom茅s 24 anys, es va convertir en la guanyadora del premi del jurat. Aquest premi li garanteix una gira que li permetr脿 actuar en diferents festivals com JaVeus, Altac煤stic, Accents i a les festes de santa Tecla de l'any que ve. Tamb茅 actuar脿 a la tercera edici贸 dels premis Port Autors.  

La cantant va escollir aquest nom fent refer猫ncia a la idea que la m煤sica 茅s una de les maneres que t茅 l'univers de connectar amb el nostre 'jo' m茅s essencial, m茅s abstracte i m茅s concret. En la seva m煤sica unifica la fantasia amb la vida quotidiana, i l'honestedat directa i literal amb la met脿fora. Actualment, est脿 treballant en la producci贸 del que ser脿 el seu primer 脿lbum 'Part铆culas, un autoretrat en forma de conte, on cada can莽贸 representa una fase del cicle que l'empeny a seguir fent el que fa. 

Imatge dels finalistes de la segona edici贸 premis PortAutors | cedida

M茅s premis i m茅s guanyadors

Paral路lelament, tamb茅 es va repartir el Premi del P煤blic i el premi Artista Local. D'una banda, el Premi del P煤blic se l'ha endut Mabel Flores amb un 50% dels vots. Les votacions d'aquesta categoria s贸n populars i s'han fet al llarg d'aquesta setmana. Aquest premi consisteix en material d鈥檈nregistrament musical de la marca Focusrite, gentilesa de Zentral Media, patrocinadors del festival. Mabel Flores 茅s una cantautora de Barcelona que ofereix una fusi贸 d'estils amb molta sensibilitat i amb directes 铆ntims i sincers. 

D'altra banda, el premi Artista Local se l'ha endut el tarragon铆 脩ek眉 i consisteix en un curs de formaci贸 de producci贸 musical, gentilesa de Yamaha Music School, tamb茅 patrocinadors del festival. 脩ek眉 va n茅ixer fa 3 anys i l'any passat va llan莽ar el seu primer 脿lbum titular '36 Segundos', a principis d'aquest any han tornat a publicar una versi贸 reeditada i ampliada de '36 Segundos'.

L'entrega de premis es va celebrar aquest passat diumenge, 17 de novembre, a les 18.00 hores al Teatret del Serrallo, que es va omplir de gom a gom d'espectadors que no es volien perdre aquesta gala i volien gaudir del talent dels sis finalistes de la segona edici贸 de PortAutors. PortAutors 茅s un festival consolidat que aposta pel talent musical de joves promeses d'arreu del pa铆s, on el p煤blic es va entregar a les propostes musicals dels finalistes.  

"馃幍 Tres artistes de TGN, a la final la mostra musical PortAutors 2019 aquest diumenge!" "鉂楌煕 POL脠MICA: Els patinets de lloguer 'apareixen' per sorpresa a TGN"