Absolen l’acusat de violar una dona amb la qual vivia a Constantí

La Fiscalia demanava 15 anys i 6 mesos de presó, que no complirà

L’Audiència Provincial de Tarragona ha absolut l’home de Constantí acusat d’un delicte continuat d’abusos sexuals, de violació i un altre de violació en grau de temptativa. La Fiscalia li demanava un total de 15 anys i 6 mesos de presó, els quals finalment no complirà, en haver sigut absolt. A més, també se li demanaven 28 anys de llibertat vigilada, una indemnització de 6.000 euros per a la víctima i una ordre d’allunyament durant 32 anys a 300 metres de la dona.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

Els fets van tenir lloc entre el novembre 2016 i el gener de 2017 a Constantí, municipi on l’acusat i la víctima compartien pis, del qual ell n’era el propietari, juntament amb la filla petita de la dona, que tenia dos anys. Al mes de novembre del 2016, la dona va deixar una relació sentimental que havia mantingut amb una altra persona, i va ser en aquell moment en el qual l’acusat va començar a aprofitar-se d’ella.

Els fets denunciats per la víctima no han pogut ser provats

Durant dos mesos, l’home li va estar realitzant tocaments  i li retreia que no volgués mantenir-hi relacions sexuals. L’home va arribar a abusar d’ella diversos cops, un dels quals mentre era a la dutxa. Ell l'hauria tret de la dutxa, l'hauria violat i, com a conseqüència, li hauria provocat una forta hemorràgia. En una altra ocasió va tornar a intentar-ho, però una amiga de la víctima va aparèixer en sentir-la cridar i va poder evitar l'agressió sexual. 

Segons informa el Diari de Tarragona, els magistrats de l’Audiència Provincial asseguren que durant el judici la denunciant es va contradir en diverses ocasions i que, a més, la seva declaració és «insuficient». Així doncs, els fets denunciats, com ara la violació mentre era a la dutxa, o bé la visita de la seva amiga, qui s’hauria trobat l’home despullat intentant violar-la altre cop, no han pogut ser demostrats.