Denuncien actes vandàlics als Muntanyans i la desembocadura del riu Gaià en dues nits consecutives

Han arrencat fites i senyalitzacions de fusta
Alguns individus van arrencar les fites de fusta dels Muntanyans | Ajuntament de Torredembarra

L'Espai Natural dels Muntanyans de Torredembarra i la desembocadura del riu Gaià, a Tamarit, han patit diversos actes vandàlics les darreres nits de dissabte i diumenge. 

L'Ajuntament de Torredembarra ha denunciat que l'espai protegit es va despertar, aquest dissabte 6 de juny, amb deu fites tombades. L'acte vandàlic va tenir lloc a la matinada, quan diversos individus van fer caure les fites, pintades de blanc, que serveixen per marcar els límits del camí i els fan més visibles per a les persones amb dificultats visuals. El consistori torrenc condemnava la bretolada i sentenciava que «no és divertit, és vandalisme».

Els actes incívics s'han repetit la matinada d'aquest diumenge, 7 de juny, en un altre punt de la costa del Baix Gaià. Concretament, a la desembocadura del riu que dona nom a la zona, el Gaià. La bretolada ha sigut semblant: han arrencat i fet caure diverses senyalitzacions. Aquesta bretolada ha sigut denunciada per l'entitat mediambiental La Sínia, que ha informat que els voluntaris ja estan recol·locant les senyalitzacions.  

"Un home es feia passar per policia a TGN per cometre un horrorós delicte" "Mala notícia: Tanca un emblemàtic bar tarragoní"