Comerç, tallers i espectacles ompliran la segona edició de la Fira de Nadal del Morell

Del 14 al 16 de desembre, el poble del Tarragonès viurà un bon grapat d'activitats culturals, socials i solidàries per a tota la família
Imatge de la Fira de Nadal del Morell 2017 | Ajuntament del Morell

 

 

Del 14 al 16 de desembre, la plaça de l’Era del Castell acollirà una nova edició de la Fira de Nadal del Morell. Tretze expositors de comerç local instal·laran els seus estands i oferiran al públic i als passejants tota mena de productes. A més, la fira brindarà diverses activitats, com ara berenar popular, espectacles, fotografies, tallers nadalencs o concentració de tions, entre d’altres propostes.

 

«Donar suport al comerç local i crear un ambient nadalenc responsable i familiar», l'objectiu de la fira

La iniciativa, que se celebra per segon any consecutiu, està impulsada des de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament del Morell i busca «donar suport al comerç local i, alhora, crear un ambient per viure el Nadal de manera responsable i familiar», ha explicat la regidora de l’àrea, Susanna Ferré. Ferré, a més, ha volgut remarcar l’esperit solidari d’aquestes dates i ha afegit que els beneficis d’algunes de les activitats programades es destinaran a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la investigació del càncer.

 

El programa d’actes de la Fira de Nadal del Morell 2018 es presenta divers i ple d’iniciatives, amb un grapat d'actes que ompliran la vila de tallers i activitats per a tots els públics. Divendres, 14 de desembre, a partir de dos quarts de sis de la tarda, hi haurà xocolatada gratuïta i dissabte, 15 de desembre, a les deu del matí, se celebrarà una rifa de treballs manuals i taller de pompons, a la rambla Pau Casals.

 

Bingo i sopar solidari a favor de La Marató de TV3

El mateix dissabte, a partir de les 11.00 hores, la plaça de l’Era del Castell acollirà un taller per decorar l’arbre de nadal i, ja a dos quarts d’una del migdia, hi haurà un taller cultural d’aus rapinyaires. Durant la tarda de dissabte, 15 de desembre, el Centre de Serveis per a la Gent Gran serà l’escenari del bingo i el sopar solidari per La Marató de TV3, a dos quarts de set, i a les set, a la plaça de l’Era del Castell, el municipi viurà la segona entrega del ‘mapping’ de Nadal a la façana de l’ajuntament.

 

A més, dissabte, 15 de desembre, els carrers del Morell s’ompliran d’espectacles, a partir de les 18.00 hores, amb Mr. Parfum i diumenge, 16 de desembre, també a les sis de la tarda, la companyia Souldance oferirà el seu xou ‘Nadal a la Carta’. La segona edició de la Fira de Nadal del Morell obrirà divendres, 14 de desembre, de 18.00 hores a 20.30 hores, i dissabte i diumenge, de 10.00 hores a 20.30 hores.

"ATENCIÓ: Ferit greu en un accident entre un turisme i un camió a la C-422, a Constantí" "La Canonja aprova uns pressupostos de més de 12 milions d’euros"