El Morell defineix el nou cartipàs municipal amb cinc regidories noves

S’han creat noves carteres, com Igualtat, Participació Ciutadana, Patrimoni, Seguretat Ciutadana o Noves Tecnologies
El Morell defineix el nou cartipàs municipal amb cinc regidories noves | Ajuntament del Morell

 

El Morell ja ha definit el nou cartipàs municipal amb 7 regidors que es repartiran un total de 25 regidories, 5 de les quals són noves. L’alcalde del Morell, Eloi Calbet, va signar la setmana passada el decret de delegació de competències, el qual reparteix les diverses carreres entre els diferents membres de l’equip de govern. La nova corporació municipal, formada per Junts pel Morell, Ara El Morell i el PSC, es va constituir fa aproximadament un mes.

 

D’aquesta manera, l’alcalde Calbet ha nomenat com a membres de la Junta de Govern Local els regidors Pere Domingo, M. Jesús Valldosera i Alberto Ortega, els quals també ocuparan la primera, segona i tercera tinència d’alcaldia, respectivament.

 

Pel que fa a les regidories, M. Jesús Valldosera s’encarregarà de Benestar Social i Gent Gran i compartirà la regidoria de Cultura i Festes amb Mònica Casas. Per la seva banda, Judit Fernández s’ocuparà d’Esports, Patrimoni i Granja i Francolí. Mònica Casas serà la responsable de Promoció Econòmica, Empresa i Ocupació i Formació.

 

Les regidories de Parcs i Jardins, Via Pública, Neteja Viària i Recollida de Residus, Agricultura, i Serveis Interns i Recursos Humans (RRHH) seran gestionades per Pere Domingo. La regidoria de RRHH serà compartida amb Rosa M. Sánchez que, alhora, es farà càrrec d’Ensenyament, Joventut, Igualtat, Protocol i Medi Ambient. Per la seva banda, Alberto Ortega assumirà les regidories de Seguretat Ciutadana i Entitats i Associacions.

 

Finalment, com a alcalde, Eloi Calbet s’encarregarà de les regidories d’Hisenda, Comunicació, Protecció Civil, Noves Tecnologies, Participació Ciutadana i Urbanisme, aquesta última compartida amb Pere Domingo.

 

Cinc noves regidories pel nou mandat

Aquesta nova legislatura a l’Ajuntament del Morell està formada per set regidors, de la mateixa manera que en el darrer mandat. Ara, però, les inquietuds de la població i les competències de cada membre del consistori han fet replantejar i incrementar el nombre d’àrees de treball. D’aquesta manera, per tal de donar una resposta més acurada a la ciutadania i tenint en compte l’evolució de la societat, el Morell ha creat les carteres d’Igualtat, Seguretat Ciutadana, Noves Tecnologies, Patrimoni o Participació Ciutadana.

 

En la mateixa línia, la gestió de les regidories de Cultura i Festes, Serveis Interns i RRHH i Urbanisme tindran una millor gestió, compartida entre dues persones.