GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L’Ajuntament del Morell suspèn el pagament de taxes i preus públics de serveis aturats per l'estat d'alarma

El consistori morellenc també es posa a disposició dels col·lectius vulnerables del municipi

L’Ajuntament del Morell ha acordat aquest dimecres una sèrie de mesures econòmiques especials, per tal de fer front a la situació d’excepcionalitat que es viu amb el confinament de la població als seus domicilis per tal de fer frenar el contagi del coronavirus. Així, el consistori morellenc ha decretat que no cobrarà taxes ni preus públics dels serveis que durant aquests dies no es poden prestar, com són la llar d’infants, l’escola de música, el pavelló municipal, les terrasses de bars i restaurants, i altres que es puguin veure afectats pel tancament mentre duri l’estat d’alarma.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

En aquest sentit, l'alcalde del municipi i també regidor d'Hisenda, Eloi Calbet, ha assegurat que «retornarem també la part proporcional del mes de març en què els equipaments estaran tancats, ja que és una forma més que tenim de posar-nos al costat de la ciutadania en aquests temps difícils».

 

Suport als col·lectius vulnerables

A més d'aquestes mesures econòmiques, l’Ajuntament del Morell ha decidit engegar un programa per donar suport a les persones que formen part de col·lectius vulnerables o de risc, com ara gent gran, persones malaltes o amb mobilitat reduïda. 

 

Aquestes ciutadanes o ciutadans es poden posar en contacte amb el consistori, en horari d'oficina, a través del seu telèfon habitual (977 840 617). El consistori afirma que «si els fan falta aliments o articles de primera necessitat, o bé medicaments, els voluntaris de Protecció Civil miraran de proporcionar-los allò que els calgui».