Imatge de la façana de l'Ajuntament de Vilallonga del Camp

L'Ajuntament de Vilallonga del Camp tanca les dependències consistorials arran d'un positiu per Covid

L'ens municipal ja ha posat a disposició dels treballadors un test d'antígens, que es farà a tota la plantilla | L'atenció ciutadana es brindarà telemàticament

Vilallonga del Camp ha tancat avui dimarts, 3 de novembre, les dependències consistorials arran del positiu per coronavirus d’un empleat públic. En un comunicat, l’Ajuntament ha informat del cas i ha assegurat que ja s’han activat «els protocols establerts per aquesta situació», tot demanant als contactes estrets d’aquesta persona «que comencessin la quarantena domiciliària de manera immediata».

A més, el consistori ha decidit posar a disposició de la vintena de treballadors municipals un test d’antígens que s’efectuarà a tota la plantilla demà dimecres, 4 de novembre, per tal de descartar qualsevol altre contagi. L’Ajuntament de Vilallonga del Camp ha cregut convenient la contractació d’urgència d’aquest servei «perquè pensem que, per damunt de tot, l’obligació dels governants municipals és la de salvaguardar la salut de totes i tots els veïns i treballadors de la localitat».

Les oficines, tancades quinze dies 

Amb tot això, durant la primera quinzena de novembre l’atenció al públic a les oficines municipals es prestarà exclusivament de manera telemàtica i telefònica. L’Ajuntament agraeix la comprensió de la ciutadania i els demana «que seguiu sent escrupolosos amb les mesures anticovid per tal de minimitzar tot el que es pugui el risc de contagi».