'Al Sostre', de Nigel Planer, tanca la programació teatral del cicle Deprop del Morell

Interpretada per Pau Ferran i Oriol Grau, es podrà veure dissabte, 30 de novembre, al Teatre-Auditori
'Al Sostre', de Nigel Planer, interpretada per Pau Ferran i Oriol Grau | Cedida

 

 

La comèdia ‘Al Sostre’, del dramaturg anglès Nigel Planer, posarà punt final a la programació del Deprop, el cicle de teatre en petit format del Morell (Tarragonès). Interpretada per Pau Ferran i Oriol Grau, ‘Al Sostre’ narra la història d’en Lapo i en Loti, dos artesans que treballen per a Miquel Àngel pintant el sostre de la Capella Sixtina.

 

Acomiadats pel geni de Caprese, que vol acabar el sostre tot sol i endur-se’n tots els elogis, en Lapo i en Loti tornen a la Sixtina per tal de venjar-se però, quan veuen el que ha fet el mestre, el seu pla canvia.

 

Dissabte, 30 de novembre, al Teatre-Auditori

Tota una «dramèdia» plena de matisos, amb tocs de drama i diverses capes que s’entrellacen, expliquen els seus protagonistes, que es podrà veure aquest dissabte, 30 de novembre, a les 21.00 hores, al Teatre-Auditori del Morell.

 

El Deprop, teatre «professional» de proximitat

‘Al Sostre’ clourà la tercera edició del Deprop, una iniciativa que vol «posar èmfasi en les companyies del territori i en muntatges més íntims i de proximitat, però no per això menys professionals», apunta Mònica Casas, una de les regidores de Cultura i Festes.

 

Justament, «la professionalització és un dels aspectes que ha destacat en la programació d’enguany que, de setembre a novembre, ha presentat des de propostes familiars fins a espectacles molt adults», assegura Maria Jesús Valldosera, també regidora de Cultura i Festes del Morell.

 

 

També et pot interessar