El Polígon Industrial de Constantí posa en marxa la seva ampliació

IOSA Inmuebles invertirà més de 3 milions d'euros en urbanitzar uns terrenys de més de 40.000 metres quadrats
El Polígon Industrial de Constantí posa en marxa la seva ampliació | Ajuntament de Constantí

 

Les obres d'urbanització del Pla Parcial Urbanístic (PPU10) al Polígon Industrial de Constantí, ja estan en marxa. El projecte preveu urbanitzar i desenvolupar aquests terrenys ubicats a la 3a Fase del Polígon Industrial, propietat de l'empresa IOSA Inmuebles. L'objectiu és atraure importants empreses del sector logístic perquè s'hi acabin instal·lant.

 

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

 

Fins al juliol 

Al juliol de 2017 es va signar el projecte del conveni urbanístic entre el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Constantí, el Consorci de la Zona Franca i l'empres IOSA Inmuebles SL, propietària dels terrenys. Les obres que es realitzaran en aquesta tercera fase tindran un termini d'execució que s'allargarà fins al mes de juliol d'aquest any. 

 

L'empresa propietària assumirà el cost d'urbanització d'aquests terrenys, els quals sumen 3.186.316 euros. Aquesta inversió preveu una zona d'equipaments de 8.100 metres quadrats, 22.681 metres quadrats d'espais lliures amb parcs i jardins, i el 10 per cent d'aprofitament mitjà que obtindrà l'Ajuntament de Constantí amb un solar d'11.000 metres quadrats, aproximadament, de sòl industrial. 

 

Un polígon referent 

Al llarg dels anys el Polígon de Constantí s'ha confirmat com el gran referent del sector de la logística al Camp de Tarragona. El desenvolupament d'aquest pla parcial es valora positivament, ja que permetrà l'arribada de noves empreses amb magnífiques conseqüències per a la població: nous llocs de treball i un increment de l'activitat econòmica del municipi.