Una avaria deixa el municipi de Constantí sense aigua

Està previst que el subministrament es restableixi a les 13.20 hores
Imatge d'arxiu d'una aixeta. | Cedida.

 

Milers de veïns de Constantí no tenen aigua des del matí d'aquest dissabte, 10 d'agost. Segons ha informat l'empresa subministradora, Sorea, es tracta d'una avaria que afecta la totalitat del municipi.

Tal com ha informat la companyia a TarragonaDigital, una avaria elèctrica a la bomba del dipòsit ha deixat el poble sense subministrament d'aigua corrent. A hores d'ara els tècnics ja es troben treballant per solucionar el problema i l'empresa comunica que està previst que el subministrament es restableixi a les 13.20 hores.

Els talls d'aigua a Constantí, constants

En els darrers dos mesos els talls del subministrament d'aigua al municipi de Constantí han sigut constants. Almenys set vegades els veïns del poble s'han quedat sense aigua des de principis del passat mes de juny. En la majoria d'aquests casos, eren talls no previstos provocats per avaries.

Precisament el passat mes de juny van començar les obres de construcció d'un nou dipòsit d'aigua, ja que l'antic s'estava quedant inoperatiu i tenia moltes deficiències. El vell dipòsit presentava greus defectes que afectaven la seva capacitat d'emmagatzematge. A més, tenia fuites importants provocades per diferents fissures. 

Està previst que les obres s'executin en un termini aproximat de 5 mesos, amb la construcció d'un nou dipòsit d'aigua amb capacitat de 2000 metres cúbics a la zona de Les Forques.

"⚠ ÚLTIMA HORA: Un incendi obliga a tallar una carretera de TGN" "⚠ ATENCIÓ: Desmantellen un 'supermercat' de la droga que venia a menors a TGN"