Els cantadors d'havaneres Olla Barrejada arriben al Morell

Actuaran el 30 d'agost, dins del cicle 'Dijous d'estiu'
Cantada d'havaneres | 'Olla Barrejada'

 

Olla Barrejada, el grup en actiu més antic de la demarcació de Tarragona, actuarà aquest dijous, 30 d'agost, a les deu de la nit davant del Centre Cultural del Morell.

El grup que porta més de 1.500 cantades al llarg dels Països Catalans, s'ha guanyat el reconeixement d'estar entre els millor cantadors d'havaneres del país; un fet que de ben segur atraurà un gran públic de morellencs i morellenques, així com gent de tota la comarca que acomiadarà el mes d'agost a ritme de 'La bella Lola' o 'El meu avi'.

L'actuació forma part de la primera edició del cicle 'Dijous d'estiu' que, concentrada als dijous del mes d'agost, porta gratuïtament un seguit d'actes de diferents formats que cerquen atraure públic de totes les edats. Aquesta primera edició, que ha estat programada per la regidoria de Cultura, Festes i Joventut de l'Ajuntament del Morell ja ha comptat amb la projecció de la pel·lícula 'Coco', el dia 16 d'agost, i de l'espectacle del lleidatà Xavier Deltell 'Música, maestro!', el passat dijous 23.

El dijous 6 de setembre el grup Stromboli Jazz Band, que havia d'obrir el cicle el dia 9 d'agost i va haver de suspendre el seu concert per les fortes pluges, clourà els 'Dijous d'estiu' als jardins de l'ajuntament del municipi.

El setembre arriba amb les 'festes al carrer'

La posada en marxa ara fa dos anys del 'Programa per al foment de les festes al carrer', en què l'ajuntament pretenia recuperar la participació veïnal en l'organització de sopars i festes dels diferents carrers a la fresca, veurà en la primera setmana de setembre una mostra més de la seva bona implantació. Així doncs, de dissabte 1 a divendres 7 de setembre els morellencs de tota la vida i els nouvinguts organitzaran aquests vespres festius per acomiadar l'estiu.

Alguns carrers del Morell ja han viscut aquest estiu els èxits d'aquesta iniciativa; el dia 11 d'agost els veïns del carrer de Sant Antoni van reunir gairebé 100 persones al seu sopar a la fresca i, el passat 18 d'agost, l'Associació de Jubilats i Pensionistes del Morell va organitzar el 'Sopar de les estrelles' a la Rambla Joan Maragall amb vora 150 participants.

Tot plegat una bona iniciativa d'ajuntament i veïns que de ben segur cohesiona als morellencs i morellenques. 

 

"L'empresa de químics ELIX Polymers se suma a la lluita contra el càncer" "Com afectarà a les químiques tarragonines la prohibició del plàstic d'un sol ús?"