El Casal de dansa del Morell combat la calor ballant amb mascareta

La ja tradicional proposta de l'AMPA de l'Escola Ventura Gassol és un èxit amb totes les places ja exhaurides
El Casal de dansa d'estiu continua amb l'aprenentatge de tot el curs. | Cedida
 

Com cada estiu, l’AMPA de l’escola Ventura Gassol del Morell, ha organitzat una nova edició del Casal de dansa, una proposta de lleure per als més petits del centre que va començar el 29 de juny i s’allargarà fins al 31 de juliol. Amb totes les places exhaurides des de fa una setmana, l'èxit ha estat evident en un any atípic en què l'oferta es feia per primera vegada per setmanes i no quinzenes. 

El casal, que s'acostuma a dur a terme també durant el curs lectiu al centre, vol continuar a l'estiu la formació en dansa. Així, cada setmana una vintena d’infants d’entre tres i catorze anys poden gaudir cada matí, de nou del matí a una del migdia, de la dansa i també de manualitats.

Activitats que aprofundeixen més enllà de la dansa

«Ballem molt, diferents modalitats de dansa», explica Olga Borràs, responsable de les classes, «i juguem a investigar sobre el cos, alhora que preparem un espectacle per setmana i ens elaborem la nostra pròpia indumentària». Les mesures sanitàries se segueixen escrupolosament, ja que, d'entrada, s’han organitzat dos grups que entren al centre per llocs diferents, cadascun amb la seva monitora.

A més, el gimnàs ha estat compartimentat en quadrats, de forma que cadascú té el seu espai, i es pot mantenir la distància social. Finalment, s'ha reforçat la rentada de mans i l’ús de la mascareta amb jocs i contes per tal de fer-ho més entenedor, sobretot als més petits, i que tot plegat ho visquin com una aventura.

"El Morell tindrà una Festa Major d'estiu adaptada, amb novetats i cares conegudes" "Atenció: 2 socis d'un club esportiu de Constantí, positius en coronavirus"