El cicle 'Dijous d'estiu' del Morell inclourà actes suspesos del PrimaverArt

El certamen també amplia les seves dates, del 2 de juliol al 3 de setembre

El cicle 'Dijous d'estiu' del Morell prepara la seva tercera edició que arrencarà, en una edició ampliada, el pròxim 2 de juliol i durarà fins al 3 de setembre. La regidoria de Cultura de l'Ajuntament del Morell, assegura que «després de tres mesos en estat d’alarma, no volem deixar de gaudir de la cultura als carrers i places».

Actes del PrimaverArt reprogramats al cicle

El nou cicle, que arrencarà amb una gran varietat de propostes, a banda dels espectacles tradicionals que ja incloïa el cicle 'Dijous d'estiu', com el cinema a la fresca, les havaneres o la música al jardí de l'ajuntament. Com a novetat, a aquests actes s'hi afegiran propostes que s'haurien d'haver vist en altres cicles com el PrimaverArt, la mostra d'arts a peu de carrer que té lloc al Morell.

Amb la suspensió d'aquest festival a causa de la pandèmia de la Covid-19, moltes funcions de circ, teatre i dansa s'han reprogramat i han tingut cabuda al cicle 'Dijous d'estiu' del Morell. En aquest sentit, les regidores de Cultura i Festes de l'ajuntament, Mònica Casas i Maria Jesús Valldosera, han assenyalat que «d’aquesta manera podrem gaudir d’espectacles de gran qualitat i alhora ajudar les companyies en un moment complicat, ja que la cultura ha estat un dels sectors més afectats per la crisi de la Covid-19».

Com molts actes culturals organitzats arreu del territori després de l'estat d'alarma, el cicle 'Dijous d'estiu' garantirà també el compliment de les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries. D'aquesta manera, tot i que les entrades als diversos espectacles i actes seran gratuïtes, s'hauran de reservar per telèfon, a través del número 977 84 21 76, des de les cinc de la tarda fins a les nou del vespre. Una vegada fet el tràmit i amb cita prèvia, es podran recollir les entrades a les oficines del Centre Cultural.

Per poder formular amb èxit la reserva, s'haurà de fer amb un termini màxim de 15 dies abans de cada espectacle, podent reservar fins a quatre entrades per persona. L'Ajuntament del Morell també ha informat que es respectarà el distanciament entre cadires i que, com a màxim, només podran seure juntes fins a quatre persones.

La programació completa es pot consultar en aquest enllaç.

"L'Escola de Música Municipal del Morell obre preinscripcions del 22 al 30 de juny" "Un ajuntament de TGN pagarà a tots els seus veïns per ajudar-los a combatre la crisi"