Els comerciants i professionals morellencs sortegen 600 euros per Nadal

L’Associació de Comerciants i Professionals del Morell s’avança al Nadal amb la campanya 'Volem que et toqui a tu!'
El president de l'Associació de Comerciants i Professionals, Pep Guillemat, i l'alcalde del Morell, Eloi Calbet, amb el cartell promocional de la campanya | cedida
 

A menys d'un mes de l'inici de les festes de Nadal, l'Associació de Comerciants i Professionals del Morell s'ha posat les piles davant d'una de les èpoques que els porten més feina de tot l'any. Així doncs, l'entitat, amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament del Morell, ha posat en marxa la campanya 'Volem que et toqui a tu!' en la qual sortegen un premi de 600 euros. 

30 vals de 20 euros per gastar als diferents comerços

Més concretament, el president de  l'Associació de Comerciants i Professionals, Pep Guillemat, explica que es tracta d'una iniciativa en què «els associats repartiran butlletes entre els seus clients i la butlleta guanyadora s'emportarà un premi de 600 euros repartits en 30 vals de 20 euros per consumir entre els establiments i professionals adherits a l'entitat». El president afegeix que ho han fet d'aquesta manera perquè «qui guanyi no faci tota la despesa en un mateix comerç, sinó que ho pugui dividir i sigui més fàcil per a tots». 

Per la seva banda, l'alcalde del municipi, Eloi Calbet, assenyala que «es tracta d'un premi prou llaminer perquè veïns i també visitants s'animin a participar-hi», de manera que «en aquestes dates gaudim d'un poble viu i comercialment actiu». La butlleta guanyadora serà la que coincideixi amb les quatre últimes xifres del Sorteig de Nadal de la Loteria Nacional, que se celebrarà el 22 de desembre, i els vals del premi es podran utilitzar fins al 31 de març de 2020. 

Promoure el comerç local del Morell

L'objectiu principal de la campanya és «promocionar el comerç local i donar a conèixer tot allò que es pot adquirir al nostre municipi, que hi ha persones que van a buscar fora del poble, moltes vegades, per desconeixement» explica el president Guillemat. Així mateix, Guillemat indica que tot i ser la primera vegada que es tira endavant aquesta campanya, des de l'associació tenen intenció de donar-li continuïtat any rere any. 

"🔴POLÈMICA: Un institut tarragoní pregunta als alumnes si són independentistes o no" "🚔URGENT: La greu acusació per la qual jutgen 1 excap i 1 sergent dels Mossos a TGN"