Dàmaris Gelabert triomfa en un concert a Vilallonga del Camp

Centenars de famílies omplen l'actuació de l'artista infantil
Dàmaris Gelabert, en la seva actuació a Vilallonga del Camp. | TarragonaDigital.com

 

Dàmaris Gelabert, intèrpret musical que canta cançons per a públic infantil, ha triomfat d'allò més aquuest dissabte, 4 de maig, en la seva actuació programada a Vilallonga del Camp, en el marc de la Festa de l'Arròs

 

Centenars de famílies s'acosten al concert de Dàmaris Gelabert a Vilallonga del Camp

Centenars de famílies s'hi han aplegat, la majoria d'elles amb infants d'edats compreses entre els 0 i els 10 anys. En el concert, d'una hora i escatx de durada, l'artista ha repassat bona part dels seus èxits més coneguts, sobretot pel públic infantil assistent a l'acte: 'Els dies de la setmana', 'Els colors', 'Anem d'excursió', 'Tat' o 'Els mosquits'.

 

Centenars de famílies van assistir al concert de Dàmaris Gelabert a Vilallonga del Camp. | TarragonaDigital.com

 

També han sonat cançons dedicades als pares com 'No som penjadors' o 'Qui sóc jo?' interpretada en directe per la filla de Gelabert o 'Tu pots ser', que ha servit per tancar el concert. Posteriorment, Gelabert ha signat exemplars dels seus discos i s'ha fet fotografies i ha saludat desenes de seguidors.

 

A més dels vilallonguins i vilallonguines que ja havien participat a la festa durant tot el dia, a l'acte hi han assistit moltes famílies de fora del municipi que no es perden les actuacions que Dàmaris Gelabert fa habitualment en diversos pobles i ciutats del Camp de Tarragona. Un dels concerts de Gelabert ja confirmats aquest estiu serà a Tarragona, el proper dia 25 d'agost.

 

Una Festa de l'Arròs molt musical a Vilallonga del Camp

Sens dubte, la Festa de l'Arròs de Vilallonga del Camp ha tingut en la música bona part del seu protagonisme aquest dissabte. A més de Dàmaris Gelabert, a l'hora del vermut hi ha tocat el conjunt 'Punt i coma'. Després de la cantant infantil, la música de revetlla s'ha apoderat de l'escenari vilallonguí i ha estat el grup Dalton Bang l'encarregat de tancar aquesta festa popular a Vilallonga del Camp.

 

També et pot interessar