L'Escola de Música El Morell s'acomiada del curs acadèmic amb sis actuacions

Els concerts han tingut lloc entre el 4 i el 7 de juny
L'Escola de Música El Morell tanca les seves portes fins al curs vinent | cedida

 

Els alumnes de l'Escola de Música El Morell han pujat a l'escenari per a dir adéu a un curs carregat de coneixements i emocions. Del 4 al 7 de juny s'han oferit sis actuacions que han donat per finalitzat aquest curs acadèmic. Així doncs, el Teatre-Auditori del municipi va acollir aquest nou cicle de Concerts d'Estiu caracteritzat pel treball anual de tots els alumnes de l'Escola i de la feina docent duta a terme pel seu professorat.

 

El primer concert va ser el mateix dimarts, dia 4 de juny, amb els alumnes de tallers amb gralles, pianos, flautes travesseres, violins, violes i violoncels. A aquests es van sumar els alumnes de cambra clàssica i el Grup-Tradi, els quals van interpretar clàssics de la música del territori dels mítics grups d'Obrint Pas i La Gossa Sorda. L'endemà, dia 5, els protagonistes van ser els alumnes de grups instrumentals. Els Ventacordes, els Picatecles i els Martinets van oferir a tots els assistents un dels concerts més multitudinaris del cicle, en el qual es va poder contemplar la posada en escena d'instruments molt diversos.

 

En aquest darrer concert també hi va participar la Red Bek, la qual va fer al públic partícip de la jornada. Així doncs, pares i mares d'alumnes van pujar a l'escenari per tal d'acompanyar als seus fills i filles durant el concert. El cor Mallerenga va ser l'encarregat de posar fi a la jornada, el qual va interpretar peces sobre gats. 

El Teatre-Auditori del Morell va acollir els diversos concerts | Cedida

 

Concerts amb una gran posada en escena

La cantata d'«El dofí i la lluna» va ser la protagonista del dijous dia 6. La seva espectacular posada en escena va ser la protagonista de la jornada, la qual comptava amb il·lustracions projectades i una bonica història. En aquest cas, van ser els alumnes de 5è de primària de les escoles del Morell, la Pobla de Mafumet i Vilallonga del Camp, juntament amb Els Pizzicats i l'Adultgroup els encarregats d'omplir el Teatre-Auditori de música. Els alumnes de piano també van actuar el mateix dijous, els quals van poder gaudir de la professionalitat de pujar a l'escenari i tocar un piano de cua.

 

Divendres va ser el torn del cor Piula, de 4 i 5 anys, i el cor Cuereta, de 6 i 7 anys. Aquests van oferir diverses peces musicals que van encantar a tot el públic assistent. Els tres cors de l'Escola de Música El Morell són formacions obertes a les quals tothom pot prendre-hi part. El grup de Corpussió Percoral, els alumnes de tallers i el Teengroup van ser els encarregats de posar el punt final a la jornada. A més, també es van lliurar els diplomes als alumnes de quart de tallers. 

Els alumnes de l'Escola de Música El Morell van ser els protagonistes de les jornades | Cedida

 

Aquest dimecres se celebrarà un últim concert, el qual estarà destinat únicament als alumnes més grans de l'escola, els quals podran gaudir de la música i de la companyia d'una manera molt més íntima, ja que serà a porta tancada.

 

Tots aquells alumnes interessats en matricular-se pel curs vinent, podran fer-ho del 25 al 28 de juny, de 17.00 a 20.00 hores a la mateixa Escola de Música.