Una conductora ferida després de patir una sortida de via a la Secuita

La dona s'ha desplaçat fins a sis metres dins d'una vinya del costat de la via i ha necessitat l'ajuda dels Bombers per sortir del vehicle
Una conductora ferida després de patir una sortida de via a la Secuita | Google Maps

A primera hora de la tarda d'aquest dimecres 6 de març, una dona ha resultat ferida després de patir una sortida de via al quilòmetre 2,5 de la carretera T-223, al terme municipal de la Secuita.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat a TarragonaDigital, al voltant de les dues del migdia la conductora ha perdut el control del vehicle i ha entrat en una vinya, desplaçant-se fins a sis metres abans d'aturar-se definitivament.

Tot i no presentar ferides de gravetat, la dona ha necessitat l'ajuda dels serveis d'emergència per sortir del vehicle i una ambulància del Sistema d'Emergència Mèdiques l'ha traslladat al Pius Hospital de Valls.

Una conductora ferida després de patir una sortida de via a la Secuita | Cedida

Nou accidents mortals des de principi d'any

El passat mes de febrer, les carreteres de la demarcació de Tarragona van patir sis accidents mortals, la meitat de les morts de tot Catalunya; en un inici d'any que ja acumulava tres defuncions el mes de gener.

Les dades del Servei Català de Trànsit són demolidores, si bé en comparativa amb el 2018 han millorat una mica. D'aquesta manera, els nou accidents mortals dels dos primers mesos de l'any suposen un descens del 40% en la mortalitat respecte de l'any anterior.

Tot plegat unes dades preocupants, tenint en compte que malgrat la densitat de població de la demarcació de Barcelona, Tarragona i les Terres de l'Ebre són el territori català amb més accidents mortals a les carreteres.

La demarcació de Tarragona registra nou accidents mortals des de principis d'any | arxiu

Et pot interessar

"ELS PALLARESOS: Èxit de la Setmana Jove, que s'estrenava" "ALERTA: Incendi en una masia de Vilallonga del Camp"