Constantí organitza un concurs fotogràfic per la Festa Major d'Estiu

Les imatges han d'estar relacionades amb els actes del programa de les festes
Festa Major de Constantí 2017 | Rafael Solé

 

Constantí es prepara per a la Festa Major d’Estiu 2018. Durant la celebració de les festes tindrà lloc una nova edició del Concurs de fotografia de l’aplicació mòbil Instagram. La temàtica del concurs és qualsevol imatge que tingui relació amb els actes i les activitats del programa de la Festa Major d’enguany.

Per aquest motiu, durant els dies de les festes del municipi es podran fotografiar i publicar a Instagram les fotografies dels actes utilitzant l’etiqueta #fm18constanti.

Detalls sobre el concurs fotogràfic

Cal destacar que el passat divendres, 20 de juliol, es va presentar públicament el programa d’activitats de la Festa Major de Sant Feliu d’aquest any, que recull una cinquantena d’actes entre el 26 de juliol i el 5 d’agost. Així doncs, es podrà participar al concurs des del 26 de juliol al 5 d’agost, fins a les 23.59 hores.

El concurs d’Instagram és una iniciativa que compta amb la participació de l’àrea social del Centre d’Esports Constantí i amb el suport de l’Ajuntament de Constantí.

Tots els aficionats a la fotografia podran participar en el concurs fotogràfic, sense límit d’edat, sempre que compleixin amb els termes i condicions acordades en les bases. A més, cada participant podrà presentar un total de tres imatges i rebre com a màxim un premi. No s’acceptaran fotografies premiades en altres concursos. Finalment, el jurat decidirà quines fotografies són les guanyadores i premiarà al primer i al segon classificat.

Veredicte i lliurament de premis

La regidora de Festes de l’Ajuntament de Constantí, Meritxell Cano, i el membre de l’àrea social del Centre d’Esports Constantí, Dani Castro, seran els encarregats de prendre la decisió final.

Cal destacar que l’organització es reserva el dret a qualsevol canvi descrit en el full de ruta del concurs. A més, totes les obres passaran a formar part del Centre d’Esports Constantí i de l’Ajuntament de Constantí, i les dades personals no es cediran a tercers.

Mostra fotogràfica sobre les festes i tradicions populars

D'altra banda, coincidint amb la presentació de la Festa Major, el passat divendres 20 de juliol, va tenir lloc la inauguració de l’exposició fotogràfica «Festes i tradicions de Constantí». La mostra es pot veure a l’exterior del Pavelló Poliesportiu, situat al carrer Pinto Fortuny. L’exposició fa un recull d’unes vint imatges instantànies sobre els actes i activitats festives i les tradicions populars que es realitzaven a Constantí durant el segle XX. La mostra es podrà visitar fins al 31 d’octubre de 2018.

"El Morell gaudeix del primer cap de setmana de Festa Major" "Constantí presenta una mostra fotogràfica sobre les festes i tradicions populars"