Constantí escalfa motors pel Carnaval d'aquest cap de setmana

Els actes seran el dia 9 i 10 de març i comptarà amb una novetat
Un infant gaudint del Carnaval. | Àngel Ullate

 

 

Constantí es prepara per rebre el Carnaval del 2019 d'aquest cap de setmana. El Carnaval s'inaugurarà el dissabte 9 de març a partir de les 17.30 hores a la Plaça de la Generalitat on es concentraran totes les carrosses que participaran en la rua, a les 18.00 hores començarà la marxa pels carrers del poble de les carrosses. En total, 11 entitats i 350 persones participaran en la rua del Carnaval 2019 de Constantí. 

La rua i la festa estarà als carrers de Constantí

La rua passarà per diferents carrers del poble, més concretament el recorregut serà el següent: les comparses iniciaran la marxa a la Plaça de la Generalitat i passaran pel carrer Gaudí, el carrer dels Horts, el de Les Creus, carrer Major, carrer Sant Pere, carrer Barcelona, carrer Girona i un tram de l'Avinguda 11 de Setembre, la rua finalitzarà en arribar al Pavelló Poliesportiu. Un cop les carrosses siguin al Pavelló, començarà la festa i la rauxa propis de carnaval, des de les 19.30 hores fins a la matinada. La festa comptarà amb la participació del Ball Infantil de disfresses i l'actuació musical d'Albercocks, més tard serà el torn del Ball de Carnaval acompanyat amb l'actuació musical dels DJ's Ferry Lip i DJ Rulu. 

El diumenge 10 de març els actes començaran a les 18.30 hores des del Pavelló Poliesportiu fins al Parc de la Muralla amb la tradicional processó de l'enterrament del Rei Carnestoltes. Un cop al Parc de la Muralla es procedirà a cremar el ninot del Rei Carnestoltes. El Carnaval de Constantí 2019 finalitzarà amb una Sardinada popular al Parc de la Muralla. 

El Carnaval de Constantí arriba amb novetats

A més a més de la tradicional rua i la tradicional gresca aquest any hi haurà una novetat que serà l'entrega de premis de les millors carrosses participants en la rua de dissabte. L'entrega es farà el diumenge 10 de març al Parc de la Muralla en finalitzar la cremada del ninot del Rei Carnestoltes. Els premiats seran recompensats amb una petita compensació econòmica. El primer premi serà de 400 euros, el segon premi de 300 euros i el tercer de 200 euros. 

"L'il·lustre personatge de Vilallonga del Camp que va revolucionar el món de la cirurgia" "ALERTA: Busquen 2 homes per apunyalar un farmacèutic al Morell"