Constantí es prepara per a la Diada de Sant Jordi

Al llarg del dia 23 d'abril es faran diferents actes a Constantí amb motiu de la Diada de Sant Jordi, des d'espectacles a un berenar popular
Imatge d'arxiu d'unes roses i uns dracs de Sant Jordi | Miquel
 

El dimarts, 23 d'abril, Catalunya celebra la seva Festa Nacional i, com cada any, és tradició que tots els pobles i ciutats del país preparin diferents actes i activitats al llarg del dia més enllà de les parades de roses i llibres. En aquest cas, el municipi de Constantí viurà una Diada plena d'activitats per a tots els habitants que començaran a les 10.00 hores i s'allargaran fins al vespre. 

 

Programació de la Diada de Sant Jordi a Constantí:

A les 10.00 hores, es farà l'obertura de les parades de Sant Jordi i es farà la inauguració de la decoració de la façana de l'Ajuntament. Aquest any, estarà elaborada per les  persones usuàries del Centre de Dia. 

 

A les 11.30 hores, les mateixes persones usuàries del Centre de Dia faran una visita a l'Ajuntament i passejaran per carrer Major. 

 

Durant tot el matí, a l'estand de l'Ajuntament, es podran votar els cartells seleccionats de l'Institut de Constantí per la festa major d'estiu.

 

A les 17.15 hores, hi haurà un berenar on tothom qui ho vulgui podrà gaudir d'una coca amb xocolata.

 

A les 17.45 hores, es farà la representació de l'espectacle infantil 'Llegenda de Sant Jordi' on coneixerem la llegenda de Sant Jordi original adaptada per a nens i nenes a partir de dos anys. L'espectacle anirà a càrrec de l'Embarral i es farà davant de l'Ajuntament. 

 

A partir de les 18.15 hores, es farà una altra representació de la Llegenda de Sant Jordi. En aquesta ocasió, l'espectacle anirà a càrrec del Ball de Cercavila de la Societat El Casino i la Dragonina de Constantí de l'Associació d'Amics de la Colla C.O.C.A.. Tot seguit, hi haurà l'actuació de l'Esbart Dansaire de Constantí. 

 

A les 19.00 hores, podrem gaudir de l'actuació de la Coral de Nivell Elemental de l'Escola Municipal de Música.

 

A les 19.30 hores, hi haurà una Ballada de Sardanes amb la Cobla Cossetània.

 

Finalment, a les 20.00 hores, s'inaugurarà l'exposició fotogràfica 'San Torcuato, el paso del tiempo' al Sindicat Agrícola que tancarà la programació d'actes previstes per la Diada de Sant Jordi a Constantí.