Cremen dos contenidors de matinada en una fàbrica de Constantí

L'incendi s'ha proclamat en el pàrquing de camions de la fàbrica Griñó Ecològic
Sis dotacions dels Bombers de la Generalitat han apagat el foc del pàrquing de Constantí | bombers

 

 

 

  

Al terme municipal de Constantí concretament al camí dels Ovellons, aquesta matinada dos contenidors han començat a incendiar-se. Aquesta zona contempla un pàrquing on acostumen a estacionar els camions i davant la perillositat que les flames arribessin als vehicles, els Bombers de la Generalitat han actuat ràpidament.

 

 

 

Cremen dos contenidors de matinada a Constantí

Concretament a les 3.45 hores d'aquesta matinada de dissabte 20 de juliol, un contenidor de poda i un altre de plàstic han començat a cremar al pàrquing de la fàbrica Griñó Ecològic, al terme municipal de Constantí. El foc es va originar en dos contenidors del pàrquing d'aquesta fàbrica i va ser un testimoni qui va donar el senyal d'alerta als serveis d'emergència.

 

Fins al lloc dels fets es van adreçar sis dotacions dels Bombers de la Generalitat que van apagar les flames ràpidament per no afectar els vehicles. Finalment a les nou del matí s'ha declarat totalment extingit, després que el vigilant de la fàbrica estigués controlat que no revifes el foc durant la resta de la nit. Per sort aquest incendi no ha provocat ferits ni hi ha hagut cap altres afectacions.

 

 

 

 

"🔴 AQUESTA NIT: Greu accident entre un bus i un cotxe a l’N-340" "🔴 Abusa sexualment de la seva fillastra menor d'edat a la Canonja"