Els Dijous d’estiu del Morell es consoliden en la seva segona edició

Més de 400 persones han gaudit, durant quatre dijous, de diverses propostes culturals on la música ha estat la principal protagonista
Imatge d'un concert de jazz que es va realitzar en l'edició passada dels Dijous d'estiu al Morell | Cedida
 

 

Durant aquest passat mes d'agost, s'ha celebrat la segona edició del cicle Dijous d'estius al Morell, en la qual hi han assistit més de 400 persones com a públic. Dijous d'estiu és una iniciativa impulsada per la regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament del Morell i que té l'objectiu de mantenir l'activitat cultural al municipi durant el mes de vacances per excel·lència. 

 

Les dues regidores fan un balanç positiu i volen seguir amb la iniciativa

Segons les dues regidores d'aquesta àrea, Mònica Casas i Maria Jesús Valldosera, aquesta xifra «suposa tot un èxit». Casas afegeix que «fem un balanç molt positiu de la iniciativa, ja que el fet que hi hagi hagut propostes per a tots els gustos ha comportat una molt bona resposta de tots els veïns del poble».

 

Una valoració que Valldosera també comparteix i també parla de «consolidació en la segona edició del cicle». Amb aquest balanç tan positiu ja pensen «a continuar tirant-lo endavant els pròxims anys». 

 

Quatre activitats diferents per a totes les edats i gratuïtes

La programació dels Dijous d'estiu va començar el dia 8 d'agost amb un concert líric de la soprano Olga Miracle i el pianista Jordi Tomàs al Jardí de l’Ajuntament. Les propostes van continuar el 22 d’agost amb les havaneres del grup Sopa de Peix a la Rambla Joan Maragall. El següent dijous, el 29 d’agost, va agafar el relleu el cinema amb la projecció d’Aladdin a la pista del PP1.

 

El punt final el va posar el concert del duet Double Chick, el passat 5 de setembre a la Rambla Joan Maragall. Tot plegat han sigut un total de quatre activitats cultural diferents, per totes les edats i gratuïtes que han omplert l'agenda dels morellencs que s'han quedat al municipi durant el mes d'agost. 

 

 

Més notícies de la categoria Tarragonès