Double Chick tanca la programació dels Dijous d’estiu del Morell

L’actuació tindrà lloc dijous 5 de setembre a les 22 hores a la Rambla Joan Maragall
El duet gironí Double Chick tancarà els Dijous d'Estiu el 5 de setembre | Facebook
 

 

Aquest pròxim dijous, 5 de setembre, el duet gironí Double Chick —format per Xevi i Elsa— portaran la seva música fins al Morell per tancar amb l'agenda d'actes que s'organitzen durant el cicle 'Dijous d'estiu'. L'actuació serà a la Rambla Joan Maragall a les 22.00 hores i inclourà un repertori molt variat. Així doncs, el duet versionarà, amb només una guitarra acústica, temes d'Elvis Presley, Leonard Cohen, Amy Winehouse o Alicia Keys, entre molts altres. 

Els Dijous d'estiu, una iniciativa per mantenir l'activitat cultural al municipi 

Aquest concert tancarà el cicle dels Dijous d'estiu, que la regidoria de Cultura i Festes de l'Ajuntament del Morell ha posat en marxa per mantenir l'activitat cultural al municipi durant el mes de vacances per excel·lència. 

La programació es va encetar el dia 8 d'agost amb un concert líric de la soprano Olga Miracle i el pianista Jordi Tomàs al Jardí de l'Ajuntament, va seguir el dia 22 d'agost amb les havaneres del grup Sopa de Peix a la Rambla Joan Maragall i, finalment, la darrera proposta va ser la projecció de la nova pel·lícula 'Aladdin' el 29 d'agost a la pista del PP1.

«Encara que moltes persones triïn el mes d’agost per a fer vacances, al poble hi queden molts veïns», assenyala M. Jesús Valldosera, una de les regidores de Cultura i Festes. En aquest sentit, «volem oferir quatre propostes variades, i per a totes les edats, perquè aquells que es quedin al Morell tinguin una oferta cultural gratuïta i de qualitat», continua l’altra regidora, Mònica Casas.

«Hem triat els dijous perquè molts morellencs també aprofiten els caps de setmana per sortir», detallen les regidores, «i tot i coincidir amb el període majoritari de vacances, volem que el Morell no deixi de ser el poble actiu i participatiu que és durant tot l’any». Totes les activitats són gratuïtes.

"🏃Obertes les inscripcions per la 6a cursa Hol·la Genís del Morell" "🔥 ATENCIÓ: Incendi forestal en una urbanització tarragonina"