L'empresa de químics ELIX Polymers se suma a la lluita contra el càncer

L'empresa, amb una planta a La Pineda, ha signat un acord amb l'Associació Espanyola contra el Càncer amb l'objectiu d'apropar el seu missatge amb els seus col·laboradors
Imatge de la planta d'ELIX Polymers, a Tarragona | ELIX Polymers

 

L'empresa química ELIX Polymers, que des de fa quaranta anys té un planta al polígon industrial de la carretera de Vila-seca, a La Pineda, s'ha sumat a la lluita contra el càncer afegint-se al Programa de Solidaritat a l'Empresa de l'Associació Espanyola contra el Càncer. L'objectiu de l'empresa és recolzar les iniciatives de l'AECC i apropar el seu missatge a les empreses amb què col·labora.

 

La decisió d'ELIX Polymers de firmar aquest acord de col·laboració amb l'Associació Espanyola contra el càncer ha estat presa com a part de la política de Responsabilitat Social Corporativa de l'empresa, amb la idea de prioritzar el benestar de l'equip humà facilitant-li l'adopció d'estils de vida saludables.

 

ELIXPolymers consciencia i difon consells de prevenció als seus col·laboradors

A través, doncs, del Programa de Solidaritat a l'Empresa, ELIX Polymers recolza, consciencia i informa i difon els consells sobre prevenció i detecció precoç recollits dins el Codi Europeu contra el Càncer entre els treballadors i entre els seus col·laboradors, i proposa una sèrie d'hàbits de vida saludables. Així mateix, l'acord també contempla donar a conèixer les activitats, serveis i programes que ofereix l'Associació Espanyola contra el Càncer i apropar les seves campanyes auals d'informació i conscienciació, fent èmfasi en la prevenció del càncer durant tot l'any, entre altres qüestions.

 

Amb la incorporació voluntària a aquest programa solidari, ELIX Polymers vol fer un pas més enllà en la seva estratègia com a empresa saludable, centrant-se en el benestar físic i emocional dels treballadors i del seu entorn familiar i social més proper.

 

Aquesta no és l'única col·laboració solidària d'ELIX Polymers

El degà del futbol a la ciutat de Tarragona, el Tarragona Futbol Club, ha dut a terme durant aquest estiu unes Jornades de Tecnificació en les que, setmana rere setmana van assistir nens i nenes, alguns d'ells amb problemes de risc d'exclusió social. ELIX Polymers també s'ha sumat a col·laborar amb aquest club amb vocació social, oferint als infants l'opció de passar un estiu com l'haurien de passar tots.

"Com afectarà a les químiques tarragonines la prohibició del plàstic d'un sol ús?" "ATENCIÓ: Troben 2 flamencs, 1 mort i 1 electrocutat, a Tarragona"