Tarragona Digital

Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Troben la noia de 15 anys desapareguda a Reus

ÚLTIMA HORA

Un cotxe de la Guàrdia Civil bolca a l'N-420 a Botarell

S'ensorra part del sostre de l'edifici modernista de la plaça Domingo de l'Argilaga

Es tracta d'una casa deshabitada situada a la plaça Domingo. Els fets van passar diumenge a la nit
Imatge de l'edifici malmès a l'Argilaga. | J.G.

 

Part de l’edifici modernista de la plaça Domingo de l’Argilaga (La Secuita) va caure aquest diumenge a la nit. En concret, es va ensorrar part de la teulada. Es tracta d’una casa abandonada que actualment està en obres de rehabilitació. L’immoble es troba al número 1 de la plaça.

 

A part del sostre, també van quedar a la vista algunes columnes de la cantonada, segons han informat fonts dels Bombers de la Generalitat. Els fets van tenir lloc cap a les 23.00 hores d’aquest diumenge. Un cop van arribar els Bombers al lloc, poca cosa van poder fer, ja que aquestes tasques són més adreçades a una empresa especialitzada que s'encarregarà d'avaluar els danys.

 

El que si van dur a terme els Bombers, va ser abalisar la zona per evitar que caigués alguna peça més procedent de l’edifici i per avisar de la prohibició d'entrar-hi. També van revisar que no hi hagués cap persona a dins, tot i que aquesta casa està abandonada i no se’n pot fer ús en l’estat en què es troba actualment. De fet, l'immoble es troba força deteriorat i malmès. Ràpidament els Bombers es van posar en contacte amb l’alcalde de La Secuita per fer les gestions pertinents.

 

Les causes de l'esfondrament s'hauran de determinar, però el mal estat de la casa podria ser un dels motius, sumat al mal temps dels darrers dies, tot i que això ho hauran de dir els tècnics especialitzats. 

 

Un altre edifici malmès aquest agost

Aquest no és l’únic edifici que ha quedat malmès els darrers dies. El dia 9 d’agost va caure un llamp a la teulada del Portal de l’Assumpta de Santes Creus, fent-hi un forat i fent caure teules i restes de pedra. Aquest edifici és la porta d'entrada a la zona del Monestir, però no està al costat del monument. En aquest cas, tampoc es va haver de lamentar cap dany personal.

Comentaris