L'espectacle familiar 'Roig, Pèl-boig' arriba al Morell aquest cap de setmana

Al Teatre-Auditori a les sis de la tarda
Imatge de la representació Roig, Pèl-boig | Mimaia Teatre

 

L’espectacle 'Roig, Pèl-boig', de la companyia Mimaia Teatre, aterrarà aquest dissabte, 24 de novembre, a les sis de la tarda, al Teatre-Auditori del Morell. Aquest espectacle infantil està emmarcat en el Deprop, el cicle de teatre en petit format del municipi, i que forma part de la programació del Festival Guant de Teatre de Titelles.

 

Aquesta obra de teatre en titelles explica la història d’aquest personatge, Roig Pèl-boig, que viu i treballa a les mines de carbó de Mai més. Tot i que Roig Pèl-boig encara és un nen, treballa durament a les mines, on extreu el carbó que il·lumina el món de fora. Aquest món exterior és un lloc idealitzat al qual Roig Pèl-boig somia escapar algun dia i, així, poder mirar la lluna. Ara bé, al món exterior la llum no deixa veure les estrelles del cel, i ningú es pregunta d’on ve el carbó que els permet il·luminar-se.

 

'Roig Pèl-boig' és una proposta escènica que juga amb la llum i les ombres i que convida a una reflexió sobre el que és visible i el que és invisible, i també sobre l’origen, la finalitat i el valor de les coses que ens envolten a nosaltres i a les nostres vides. 

 

Les entrades per a l’espectacle familiar 'Roig Pèl-boig' tindran un preu de 3 euros si es compren de manera anticipada, o bé 5 euros si es compren a la taquilla des d’una hora abans de l’inici de l’espectacle, que començarà a les sis de la tarda.

 

El Festival Guant de Titelles i el cicle Deprop al Morell

Entre els dies 20 i 25 de novembre se celebra la 14a edició del Guant – Festival de Teatre de Titelles, que passarà per cinc municipis del Camp de Tarragona: Valls, Alcover, El Morell, La Pobla de Mafumet i Mont-roig del Camp. Deu companyies diferents oferiran fins a 33 espectacles i activitats en aquest festival que fa èmfasi en diàleg entre música i titelles. 

 

Dins del cicle Deprop al Morell, Roig Pèl-boig és el cinquè muntatge que es representarà, després d’Ales d’Ivori, de Premium Acors; El Pis, de la Companyia Mag Maiky; La mà invisible, de Tornavís Teatre, i Amazing, de la Maga Melanie. El darrer espectacle serà Un conte de Nadal, que adaptarà el Grup de Teatre la Sala del Morell el pròxim 1 de desembre.