Més de 450 persones gaudeixen de la Festa de la gent gran del Morell

La jornada reivindica el paper d'aquest sector de la població morellenca
Unes 450 persones assisteixen a la Festa de la gent gran del Morell | El Morell

 

Una de les cites més esperades de l'any per la gent gran del Morell es va celebrar aquest diumenge, 15 de setembre al municipi del Tarragonès. Els avis i àvies es van convertir en protagonistes de la Festa en homenatge a la gent gran del Morell, un esdeveniment que va reunir més de 450 persones i estava organitzat per la regidoria de Benestar i Serveis Socials del consistori. 

 

Una jornada de germanor i reconeixement

La regidora de l'àrea, Maria Jesús Valldosera explica que «es tracta d'un dia que dediquem a la gent més gran del nostre municipi, ja que és un sector de la població a la quan ens agrada donar la importància que es mereix». A més, afegeix, «ells han fet moltes coses per aquest poble abans que nosaltres, i ens sembla que la festa és una bona manera de fer-los una distinció i de destacar la feina que han fet» 

 

La jornada de germanor es va iniciar amb una missa dedicada als avis i àvies morellencs, on la coral Guspira del poble va realitzar un concert. Així doncs, sense sortir de l'església, es va homenatjar als quatre matrimonis que aquest 2019 celebren les seves noces d'or. Per finalitzar, es va fer la fotografia de grup. 

 

Al pavelló municipal es va continuar la feta amb un vermut i un dinar, el qual es va dur a casa de les persones que no van poder gaudir de la festa. Després de l'àpat es va continuar amb els reconeixements a l'avi i àvia més gran del poble, de 89 i 93 anys respectivament, i a la parella de jubilats més gran i també a la més jove.

 

L'orquestra 'Costa Dorada' va fer ballar als assistents i, per berenar, van poder gaudir de coca amb xocolata, que posava punt final a una festa totalment consolidada on es reivindica el paper de la gent gran del Morell.

Els avis i àvies del Morell van poder gaudir d'un vermut i dinar per acabar amb un ball | El Morell

 

"❗IMPACTANTS IMATGES: Constantí, tot un poble subordinat a les esquerdes" "🚩 ALERTA: Bandera vermella en 10 platges del Tarragonès"